Asuntosäätiö

Asuntosäätiö rakennuttaa 59 vuokra-asuntoa Vantaan Leinelään

Jaa

Asuntosäätiö rakennuttaa uuden vuokra-asuntokohteen Vantaan Leinelään. Auringonkehrä 3:een nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu 59 vuokra-asuntoa. Viisikerroksisten talojen kodit ovat kooltaan yksiöistä neliöihin, 32–87 m2.

Vantaan Leinelään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu 59 vuokra-asuntoa.
Vantaan Leinelään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu 59 vuokra-asuntoa.

– Leinelän asuinaluetta on rakennettu vuodesta 2008 alkaen ja Auringonkehrän tontti on tällä erää viimeinen, jolle on mahdollista rakentaa. Alue on tuttua Asuntosäätiölle, meillä on Leinelässä kuusi asumisoikeuskohdetta ja kaksi vuokrakohdetta. Olemme yhdessä Vantaan kaupungin sekä muiden toimijoiden kanssa kehittäneet aluetta alusta alkaen, kertoo rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

Hankkeen urakoitsijana toimii Varte Oy ja suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto L-N Oy. Rakennustyöt alueella alkavat joulukuun alussa ja hanke valmistuu kesällä 2022.

Leinelä on suosittua aluetta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, Kehäradan varrella. Erityisen Leinelästä tekee alueen ympäristötaide; taideteokset muodostavat kokonaisuuden, joka kuvastaa elämän kiertokulkua. Teema näkyy myös Leinelän rakennusten kaarevassa muotokielessä sekä alueen katujen nimissä. Leinelän palveluihin kuuluu myös päiväkoti, koulu sekä ruokakauppa.

– Asuntosäätiön tavoitteena on rakentaa puisto- ja puutarhavaltaisia asuinalueita. Leinelän alue on rakennettu luontoa kunnioittaen. Rakentamisen alussa alue oli umpimetsää ja ilokseni voin todeta, että luonto on edelleen Leinelässä vahvasti läsnä muun muassa ulkoilualueiden ja puistojen muodossa, sanoo Keravuori lopuksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vantaan Leinelään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu 59 vuokra-asuntoa.
Vantaan Leinelään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu 59 vuokra-asuntoa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Suomen neljänneksi suurimpana asuinkiinteistöjen omistajana visionamme on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin missiomme Hyvä koti kaikille mukaisesti. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Rakennutamme ja omistamme erilaisia ratkaisuja asumiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys. 

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme