Asuntosäätiö

Asuntosäätiöltä 38 uutta asumisoikeusasuntoa Nokialle

Jaa

Rakentaminen alkaa syyskuun puolivälissä ja kohteen arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2024.

Asuntosäätiö rakennuttaa 38 asumisoikeusasuntoa Nokian Ketolanmäelle osoitteeseen Annilankatu 1.

”Olemme iloisia päästessämme rakennuttamaan uusia asumisoikeuskoteja Nokialle. Tavoitteenamme on rakentaa kohtuuhintaisia asuntoja pääkaupunkiseudun lisäksi hyvien kulkuyhteyksien varrella oleviin kaupunkikeskuksiin. Tampereen seutu jatkaa kasvuaan ja kehittymistään, joten näemme Pirkanmaalla paljon mahdollisuuksia”, kertoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

Asuntosäätiöllä on Tampereella 29 asumisoikeuskohdetta. Annilankadulle tuleva kohde on ensimmäinen Asuntosäätiön kohde Nokialla.

Nokialle rakentuvaan seitsemänkerroksiseen kerrostaloon valmistuu yhteensä 38 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin. Kaikissa asunnoissa on parveke.

Asuinrakennuksessa on kaikille yhteinen saunatila, ulkoiluvälinevarasto sekä jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto. Kiinteistön pihalle tulee 45 autopaikkaa.

Annilankatu 1 sijaitsee liikenteen pääväylien läheisyydessä, ja Tampereen keskustaan on autolla 20 minuutin matka. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit ja koulut löytyvät kohteen läheisyydestä. Lähistöllä on myös urheilukenttä, uimaranta ja monipuoliset ulkoilumaastot vapaa-ajan viettoon.

Hankkeen urakoitsijana toimii Hartela Pirkanmaa Oy ja suunnittelusta on vastannut Arsatek Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkosivujen kautta: www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet »

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Asuinkorttelin yhteisöllisyyttä vauhdittavat muunneltavat yhteistilat ja sujuva tiedonkulku20.6.2022 09:35:01 EEST | Tiedote

Kaupunkiasumisen yhteisöllisyyttä edesauttavat monikäyttöiset yhteistilat, selkeät pelisäännöt sekä hyvä tiedonkulku, selviää Asuntosäätiön, Setlementtiasuntojen ja Hoasin toteuttamasta kyselystä. Yhteisöllisyyttä selvittäneessä kyselyssä nousi myös esiin, että naapureihin tutustumista ja yhteisten asioiden edistämistä helpottaisi erikseen nimetty yhteistyötä koordinoiva henkilö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme