Atena

Atenan keväässä pimeitä pohjavirtoja ja valon pilkahduksia – runsas valikoima upeita uutuuskirjoja

Jaa

Atenan kevään 2022 kustannusohjelma on katettu. Luvassa on kiinnostavia avauksia aiheista, jotka aiemmin ovat jääneet huomion valokeilan ulottumattomiin. Tutustu nyt koko valikoimaan!

Atenan kevätkatalogi 2022 >>

Kaunokirjallisuudessa sävykäs kerronta kuljettaa koskettavia aiheita

Palkittu Soili Pohjalainen kertoo omakohtaisessa romaanissaan Ihon alla, millaisia arpia nuoren ahdistuksesta kumpuava viiltely jättää perheeseen. Pohjalainen skaalaa taitavasti tunnerekisteriä surusta naurunpyrskähdyksiin – ja tavoittaa lukijan elämänmakuisella otteellaan jälleen kerran.  Maaza Mengisten vahvaäänisessä käännösromaanissa Varjokuningas nigerialaiset naiset nousevat yhteisrintamassa italialaisia hyökkääjiä ja miehistä ylivaltaa vastaan.

Tietokirjat luotaavat Tor-verkon ja Kiinan valvontakoneiston pimeitä pohjavirtauksia, pimeyttä luonnossa ja ihmismielessä – mutta valoakin on luvassa!

Tor-verkon asiantuntija Aarno Malin paljastaa kirjassaan Pimeyden ytimeen, millaista alamaailman raaka todellisuus on verkossa, jonka käyttäjiä tai tietoliikennettä ei voi jäljittää. Kiinan valvontakoneiston kontrolloinnin keinot ja teknologian pitkälle ulottuvat lonkerot käyvät ilmi Geoffrey Cainin tietokirjassa Totaalinen polisiisivaltio. Mafian ja tiedustelupalveluiden toimintaa jäljitetään Alex Perryn ja Gordon Correran asiantuntevissa teoksissa.

Paula Tiessalo on haastatellut suomalaisia vastuullisia seksinostajia kirjaansa Rakkautta rahalla, Riina-Maria Metson kirjassa Pahuuden jälkeen perehdytään toipumisprosessiin narsistisen parisuhteen jälkeen.

Luonnossa pimeys on tärkeä tasapainottava ja elämää rytmittävä elementti. Tämän tietää lepakkotutkija Johan Eklöf, jonka kirja Maailma ilman pimeää käy läpi ihmisen tuottaman valosaasteen ongelmia. Saasteet ja ilmaston lämpeneminen huolettaa myös Maria Katajavuorta, joka analysoi viisaasti kirjassaan Valas lasimaljassa sitä, miksi emme ilmastokriisinkään ovella vaihda toimintatapojamme. Kirjailija myös ymmärtää ihmistä oman elämäntapansa vankina, ja antaa toivoa siihen, että yhdessä meillä on mahdollisuus muuttaa olosuhteitamme.

Omaa henkilökohtaista hyvinvointiamme voimme parantaa asioiden organisoimisella, mielen tasapainoa tukevalla joogalla, työelämän taidoilla ja onnistuneella terapialla. Näihinkin löytyy tietoa Atenan uuden katalogin kirjoista.

Valoisaa kevätkautta!

Klikkaa Atenan kevätkatalogiin 2022 >>

Lisätiedot, pdf:t, haastattelupyynnöt: hanna-leena.soisalo@atena.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena
Atena
PL 436 (Asemakatu 6)
40101 Jyväskylä

010 4214 200https://atena.fi

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Herttaisen perheenäidin roolin takaa agentti Sonja pyöritti vakoojarinkiä ja toimitti lännen ydinasesalaisuuksia Neuvostoliittoon10.10.2021 00:00:00 EEST | Tiedote

Tosielämän trillerien mestari Ben Macintyre kertoo 1900-luvun pelottomimmasta naisvakoojasta. Agentti Sonja kiersi maailmaa lapset helmoissaan, harhautti natseja ja Ison-Britannian vastavakoilua ja varasti lännen ydinasesalaisuudet. Älynsä ja viehätysvoimansa avulla hänen onnistui täpärästi välttyä kiinni jäämiseltä ja pitää myös kaikki vakoojapuolisonsa hengissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme