Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Åtta sökande till tjänsten som Västra Nylands välfärdsområdesdirektör

Dela

Tjänsten som Västra Nylands välfärdsområdesdirektör söktes av åtta personer inom utsatt tid 31.3 före kl. 15.45. De sökande är i alfabetisk ordning:

  • Hanhisalo, Markus, diplomingenjör, Esbo
  • Lindberg, Jukka Otto Tapio, politices magister, Tavastehus
  • Paavolainen, Petri, diplomingenjör, Esbo
  • Pekkanen, Lea Maarit, magister i hälsovetenskaper, Kyrkslätt
  • Svahn, Sanna, medicine doktor, Esbo
  • Tiensuu, Teemu, magister i samhällsvetenskaper, Kervo
  • Tollet, Jan-Johannes, diplomingenjör, Esbo
  • Tuomolin, Petra, ekonomie magister, Åbo

Den första intervjuomgången genomförs 7.4 och 8.4. Personbedömningarna ordnas vecka 16. Välfärdsområdesfullmäktiges fullmäktigegrupper intervjuar de främsta sökandena 4.5. Välfärdsområdesstyrelsen lämnar 10.5 fullmäktige ett förslag till val av välfärdsområdesdirektör. Välfärdsområdesfullmäktige beslutar om val av välfärdsområdesdirektör vid sitt möte 17.5.2022.

Tjänsten tillsätts för fem år, från 1.6.2022 eller enligt överenskommelse. Dessutom är en fortsättningsperiod på fem år möjlig.

Välfärdsområdesdirektören är välfärdsområdets högsta tjänsteinnehavare och svarar för den allmänna ledningen av den nya organisationens verksamhet, förvaltning och ekonomi i en tvåspråkig verksamhetsmiljö. Hen svarar för uppnåendet av de strategiska målen och målen för verksamheten och ekonomin som välfärdsområdesfullmäktige och välfärdsområdesstyrelsen uppställt för serviceverksamheten. I välfärdsområdets beredningsskede leder välfärdsområdesdirektören den tillfälliga styrgruppen för förändringsorganisationen och den operativa ledningsgruppen.

Kontakter

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Tel:050 433 6461mia.laiho@luvn.fi

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis.

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum