Attendo

Attendo osti Pielaveden Palvelukoti Oy:n

Jaa

Pielaveden Palvelukoti Oy on myynyt koko osakekantansa Attendolle 1.3.2019. Pielaveden Palvelukoti Oy:n henkilökunta työsopimuksineen ja asiakkaiden palvelusopimukset siirtyvät sellaisenaan Attendolle.

”Pielaveden palvelukoti on tuottanut asumispalveluita itsenäisenä palvelukotina 27 vuotta. Liittyminen osaksi suurempaa valtakunnallista kokonaisuutta mahdollistaa, että pystymme tuottamaan edelleen asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun”, sanoo Pielaveden Palvelukodin yrittäjä Aku Saastamoinen.

Saastamoinen jatkaa palvelukodin johtajana.

”Meistä on hienoa päästä jatkamaan Pielaveden palvelukodin laadukasta työtä asukkaiden hyvän arjen puolesta heille tutun henkilöstön kanssa”, sanoo Attendon palvelupäällikkö Eija Hyvönen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aku Saastamoinen
Palvelukodin johtaja
p. 0400 834 316
aku.saastamoinen@attendo.fi

Eija Hyvönen
Palvelupäällikkö, Attendo
p. 044 494 3385
eija.hyvonen@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme