Attendo

Attendo panostaa henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen

Jaa

Attendo vahvistaa henkilöstö- ja asiakaskokemustyötä kahdella nimityksellä. Terhi Lindgren on nimitetty Attendon henkilöstökokemusjohtajaksi ja Susanna Paloheimo asiakaskokemus- ja viestintäjohtajaksi. Sekä Lindgren että Paloheimo liittyvät osaksi Attendo Suomen johtoryhmää.

Henkilöstökokemusjohtajaksi nimitetty Terhi Lindgren vastaa henkilöstöhallinnon toiminnasta ja kehityksestä sekä toimii henkilöstöhallinnon asiantuntijatiimin esimiehenä. Hän siirtyy Attendolle HUONE Internationalista henkilöstöjohtajan tehtävästä. Aiemmin Lindgren on työskennellyt vastaavissa johtotehtävissä muun muassa Intrumilla ja SSP Finlandilla. Hän aloittaa tehtävässään 7.1.2020.

– Olen todella innoissani tilaisuudesta päästä johtamaan Attendon henkilöstökokemusta. Parikymmentä vuotta henkilöstöasioiden parissa on antanut minulle tilaisuuden tehdä sitä, mikä on suurin intohimoni – varmistaa loistavan henkilöstökokemuksen kautta loistava asiakaskokemus. Ja kun vielä pääsen tätä tekemään äärimmäisen mielenkiintoiselle, murroksessa olevalle alalle, ja niin merkittävään yritykseen kuin Attendo, en voisi olla enempää innoissani, Lindgren sanoo.

Asiakaskokemus- ja viestintäjohtajana aloittava Susanna Paloheimo vastaa asiakaskokemuksen sekä viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Fredman Groupin muutoksen vetäjänä, muutostoimisto Flowssa konsulttina sekä yrittäjänä omassa viestintätoimistossaan. Paloheimo aloittaa tehtävässään 1.1.2020.

– Omat omaiskokemukseni herättivät minut jo vuonna 2011 unelmoimaan työstä paremman vanhuuden parissa. Aika ajoin olen toivonut pääseväni mukaan parantamaan kollega- ja asiakaskokemuksia sekä esimiespalveluita tälle alalle. Olen innoissani tulevasta ja hyvin kiitollinen mahdollisuudesta liittyä Attendo Suomen tiimiin, Paloheimo sanoo.

Lisäksi Attendo vahvistaa työsuhdeosaamistaan ja nimittää Sirpa Piiroisen uuteen työsuhdejohtajan tehtävään. Hänen vastuullaan ovat liittoyhteistyö, yhteistoiminta, työehtosopimuksiin liittyvät asiat sekä palkkahallinto. Lisäksi hän vastaa työperäisten maahanmuuttajien rekrytoinnista ja kouluttamisesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilona Sammaljärvi
Viestintäpäällikkö
p. 044 596 5549
ilona.sammaljarvi@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle9.4.2020 11:58:25 EESTTiedote

Kiuruvedellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Attendo Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Kallionsydämessä on ollut erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa on menehtynyt yhdeksän asukasta. Attendo ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä haluavat päätöksellä varmistaa, että Kallionsydämen asukkaat saavat tarvitsemansa vaativan sairaanhoidon hoivakotiin.

Attendo jatkaa Kirkkopuiston toimintaa Valviran päätöksellä4.12.2019 14:15:09 EETTiedote

Attendo, Valvira, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Oulunkaaren kuntayhtymä ovat sopineet, että Attendo jatkaa ikäihmisten hoivakoti Kirkkopuiston toimintaa Utajärvellä 16.12. alkaen. Toiminta keskeytettiin viime keväänä Valviran päätöksellä, mutta nyt valvontaviranomainen katsoo, että tehtyjen toimenpiteiden johdosta hoivakodin toiminta voidaan siirtää takaisin Attendolle. Siirtymä ei vaikuta asukkaiden tai henkilöstön arkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme