Attendo

Attendo rakentaa vaikeavammaisten ihmisten palvelukodin Poriin

Jaa

Attendo rakentaa Porin Karjarantaan 21-paikkaisen palvelukodin vaikeavammaisille ihmisille. Valmistuttuaan palvelukoti tarjoaa arviolta 14 uutta hoiva-alan työpaikkaa.

Repolankadulle nousevaan palvelukotiin tulee 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi kevyemmän tuen asuntoa. Tehostetun palveluasumisen eli ympärivuorokautisen hoivan paikat on tarkoitettu vaativampaa tukea ja kuntoutusta tarvitseville ihmisille. Tukiasunnot tarjoavat asukkailleen kodin, jossa itsenäistä asumista tuetaan yksilöllisesti ohjaajan toimesta. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan palvelukotiin arviolta kesällä 2020.

”Haluamme tarjota kaikille asukkaillemme turvallisen ja mielekkään arjen. Palvelukoti on viihtyisä niin sisätiloiltaan kuin sijainniltaan, sillä Karjarannan asuntomessualue tarjoaa uniikin ympäristön yksikölle”, kuvaa Attendon aluejohtaja Erja Kaksonen.

Palvelukodin urakoitsijana toimii Mediset Hoivarakentajat Oy.

”Olemme iloisia, että Attendo valitsi meidät uuden yksikkönsä rakentajakumppaniksi. Lupaamme, että rakentaminen toteutetaan laadukkaasti, ja se tulee tarjoamaan terveen ja toimivan asumis- ja työympäristön niin tuleville asukkaille kuin työntekijöillekin”, sanoo Mediset Hoivarakentajat Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen.

Asukkaita palvelukotiin odotetaan pääasiassa Attendon Porin kaupungin kanssa solmiman puitesopimuksen kautta. Asukkaaksi uuteen palvelukotiin tahtovat henkilöt voivat kääntyä oman kuntansa sosiaalihuollon puoleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erja Kaksonen
Aluejohtaja, Attendo
p. 050 355 4453
erja.kaksonen@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle9.4.2020 11:58:25 EESTTiedote

Kiuruvedellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Attendo Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Kallionsydämessä on ollut erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa on menehtynyt yhdeksän asukasta. Attendo ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä haluavat päätöksellä varmistaa, että Kallionsydämen asukkaat saavat tarvitsemansa vaativan sairaanhoidon hoivakotiin.

Attendo jatkaa Kirkkopuiston toimintaa Valviran päätöksellä4.12.2019 14:15:09 EETTiedote

Attendo, Valvira, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Oulunkaaren kuntayhtymä ovat sopineet, että Attendo jatkaa ikäihmisten hoivakoti Kirkkopuiston toimintaa Utajärvellä 16.12. alkaen. Toiminta keskeytettiin viime keväänä Valviran päätöksellä, mutta nyt valvontaviranomainen katsoo, että tehtyjen toimenpiteiden johdosta hoivakodin toiminta voidaan siirtää takaisin Attendolle. Siirtymä ei vaikuta asukkaiden tai henkilöstön arkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme