MessukeskusMessukeskus

AudioVisual Expon ohjelmassa asiaa striimauksesta työuupumukseen

Jaa

Tammikuussa järjestettävä AudioVisual Expo kokoaa alan ammattilaiset pitkän tauon jälkeen yhteen. Ohjelmassa puntaroidaan live-tilaisuuden ja striimauksen hyötyjä ja haittoja, pandemian ravisteleman alan työuupumusta sekä pohditaan, vieläkö toimistoa tarvitaan? AudioVisual Expo Messukeskuksessa Helsingissä 12.-13.1.2022.

AV-alan ammattilaiset pääsevät nyt pitkän tauon jälkeen kokoontumaan yhteen, verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Mahdollisuutta tavata kollegoita on odotettu, onhan AV-ala yksi niistä, joka pandemian ansiosta on ollut osittain pysähdyksissä pitkän aikaa.

Ensi vuoden tammikuussa järjestettävän, kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmassa näkyy vahvasti ajankuva. Aiheissa painottuvat erityisesti hybriditapahtumat ja striimauksen eri näkökulmat.

Myyntijohtaja Ahti Impola Akun tehtaalta antaa puheenvuorossaan striimausohjeet tumpeloille (Streaming for Dummies) ja hakee vastauksia muun muassa kysymyksiin mitä, miksi ja kenelle? Näiden lisäksi hän miettii, mikä rooli on osallistujilla, millainen budjetti pitää varata ja mitä taustajoukkoja onnistuneen striimauksen toteutukseen tarvitaan.

Korona-aikana moni kulttuuri- ja tapahtumatuotanto on mennyt verkkoon. Verkatehdas Oy:n toimitusjohtaja Janne Auvinen pohtii esityksessään, toimiiko eläväksi esitykseksi tarkoitettu kulttuuri ja taide striiminä vai onko se vain haalea kopio alkuperäisestä? Mitä haasteita kulttuuriesityksen striimaukseen liittyy? Näytelläänkö kameralle vai tyhjälle katsomolle?

Uusi tapahtumien hybridimallin on tapahtuma-alalla arkipäivää. Antti Rintamäki Intersonic Oy:ltä avaa uutta esitys- ja tapahtumatekniikan arkea sekä esittelee erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Kun etätyöskentely ja virtuaalitoteutukset edelleen yleistyvät, pohtii Jenni Kääriäinen Finnish Metal Eventsistä, millainen on tilan käyttöliittymä? Johtava suunnittelija Sini Ala-Nikula muotoilutoimisto Rune & Berg Design Oy:stä herättää ajatuksia kysymyksellään ”tarvitaanko toimistoa enää lainkaan?”, mutta kertoo samalla, miten toimistoa voi hyödyntää strategisena välineenä muun muassa työntekijäkokemuksen parantamisessa.

Valosuunnittelija Janne Koivulahti on tehnyt opinnäytetyönsä työuupumuksesta AV-alalla. Hän pohtii, voiko työuupumusta ehkäistä ja haastaa kuulijoita pohtimaan ratkaisuja yhdessä. AV-alan elämäntyöpalkinnot jaetaan tapahtuman yhteydessä keskiviikkona.

Koko tapahtuman ohjelma ja näytteilleasettajalistaus on nähtävissä: https://audiovisualexpo.messukeskus.com/ohjelma/

AudioVisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, FinnSecin sekä Turvallisuustapahtuman kanssa 12.-13.1.2022. Messukeskuksessa, Helsingissä.

audiovisualexpo.fi | #audiovisualexpo2022

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Cyber Security Nordic 2022: ensimmäiset huippupuhujat vahvistuneet17.11.2021 15:31:43 EET | Tiedote

Cyber Security Nordic 2022 -tapahtuman pääpuhujista on vahvistunut jo Graham Cluley, Marja Dunderfelt, Rik Ferguson ja Mikko Hyppönen. Tapahtuma pureutuu tänäkin vuonna taidolla kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista. Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä nyt neljännen kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme