Vaasan kaupunki - Vasa stad

Auktionering av glassförsäljningsplatserna har inletts

Dela

Glassförsäljningsplatserna i Vasa kan nu ropas in på webbplatsen huutokaupat.com. Auktionen upphör 13.4 och den gäller alla glassförsäljningsplatser utom de som finns på Salutorget.

De glassförsäljningsplatser som auktioneras ut är 11 stycken och till auktionssidan kommer du genom att klicka på länken:

Auktionen avslutas 13.4 kl. 10, 11 eller 12 eller 3 minuter efter det sista budet. Utgångspriset för en försäljningsplats är 500 € och den som gett det största budet får hyra försäljningsplatsen av staden i högst tre år åt gången. Till en aktör hyrs högst två platser ut.

Mera information om stadsstyrelsens beslut hittar du på tweb och vasa.fi.

Huutokaupat.com är en finskspråkig webbplats. Ifall du behöver hjälp med språket, ta kontakt med Jori Löfbacka: jori.lofbacka@vaasa.fi / tfn 040 354 3494

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum