Best-Caravan Oy

Automatkailumessuilla puhaltavat matkailun uudet tuulet

Jaa
Vastuullisuus – Vapaus – Elämys! Niistä on Turun Automatkailumessut 2020 tehty. Turun Messukeskuksessa tammikuussa järjestettäville messuille odotetaan runsasta osanottoa kaikista ikäryhmistä. Ohjelmasisällön tuottaa nuoret innokkaat ammattilaiset.

Automatkailu on ollut viime vuosina hyvässä nosteessa. Nuorten ilmastotietous on lisääntynyt ja moni etsii entistä ekologisempia tapoja matkustaa ja nähdä uusia mielenkiintoisia paikkoja. Myös vapaus ja riippumattomuus on jo jonkinlainen muoti-ilmiö, automatkailussa yhdistyvät nämä asiat.

Turussa järjestettävät Automatkailumessut (10.-12.1.2020) laajentaa perinteisten karavaanimessujen teemoja antamalla ideoita ja intoa automatkailuun lähditpä sitten matkaan matkailuautolla, asuntovaunulla tai henkilöautolla.

Nuoret ammattilaiset tuottamassa ohjelmasisältöä

Automatkailumessujen ohjelmasisällön tuottaa innokkaat nuoret ammattilaiset. Ohjelmatuottajana on Nasim Selmani, jonka apuna toimii ryhmä Tiimiakatemialaisia. Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden alan yrittäjyyden erikoiskoulutusyksikkö. Nasim taas on toiminut aikaisemmin ohjelmatuottajana mm. suuren suosion saavuttaneessa Tubecon-tapahtumassa, joka kerää kansan suosimat tubettajat ihailijoidensa keskipisteeseen. Tikkurila Festivaali ja Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush kuuluvat nekin Nasimin meriittilistalle. 

"Olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta olla tuottamassa kiinnostavaa ohjelmaa Automatkailumessuille. Tässä yhdistyy ammatillinen osaamiseni sekä rakas harrastus. Toivon sydämestäni, että saamme hyvällä ohjelmallisella sisällöllä paljon eri ikäisiä messuvieraita tammikuussa Turkuun", toteaa Nasim.

Automatkailumessuilla Nasim on kuin kotonaan. Nasim ja vaimonsa Maiju ovat innokkaita matkailijoita. Ilmastotietouden ja Maijun lentopelon kasvettua pariskunta alkoi etsiä uusia ekologisempia tapoja matkustaa. Pian pihalle ilmestyi 16 vuotta vanha Mercedes Vito -pakettiauto, joka tuunattiin matkakodiksi. Nyt pariskunta matkustaa maanteitse aina kuin mahdollista.

Matkailuajoneuvojen ja karavaanitarvikkeiden lisäksi Automatkailumessuilla pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin automatkakohteisiin ja tien päällä viihtyvien ihmisten vauhdikkaisiin harrastuksiin. Tarjolla on kiinnostavia esityksiä ja mukaansatempaavia esiintyjiä.

Vastuullinen matkailu koko perheen juttu

Automatkailu on parhaimmillaan ympäristöystävällinen matkailumuoto. Aihe on nyt ajankohtainen ilmastonmuutoskeskustelun käydessä kuumana. Vastuullinen matkailu onkin hyvin esillä Automatkailumessuilla.

Automatkailumessut on koko perheen tapahtuma – onhan automatkailukin usein perheen yhteistä aikaa. Myös sinkut, pariskunnat, lapset, nuoriso- ja kaveriporukat löytävät messuilta nähtävää ja koettavaa. Veneestä tai kesämökistä luopumista harkitseville Automatkailumessut antavat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti karavaanailuun.

"Haluamme järjestää automatkailusta kiinnostuneille täysin uudenlaisen ohjelmapitoisen messutapahtuman. Haluamme yhdistää näillä messuilla automatkailun ja eri aktiviitetit yhteen. Messujen monipuolinen ohjelma kiinnostaa kaiken ikäisiä ja lapset voivat leikkiä messuille rakennettavassa Pomppulinnamaailmassa sen aikaa, kun vanhemmat kiertävät messuilla", toteaa Automatkailumessujen ohjelmasta ja markkinoinnista vastaava Tuomas Salminen.

Automatkailumessujen yhteydessä järjestetään myös karavaanitreffit ja iltaohjelmaa.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Automatkailumessut 2020

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:

Automatkailumessut 2020
Tuomas Salminen
Ohjelma- ja markkinointivastaava
040 648 4455
tuomas.salminen@automatkailumessut.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Best-Caravan Oy
Best-Caravan Oy
Avainkierto 11
05840 Hyvinkää

http://www.bestcaravan.fi

Automatkailumessut 2020 järjestetään tammikuussa 2020 ensimmäistä kertaa. Messujen järjestäjänä toimii automatkailualan yhteenliittymä. Messuilla on esillä kaikki automatkailuun liittyvä, mukaan lukien eri aktiviteettilajit ja vahva ohjelmallinen sisältö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Best-Caravan Oy

Hymer-konsernin lippulaivan Niesmann+Bischoffin maahantuonti Best-Caravanille25.4.2019 15:33:35 EEST | Tiedote

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer-Groupin Niesmann+Bischoff matkailuautoilla. Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava Erwin Hymer Group -konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa. Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy aloittaa konsernin “lippulaiva” Niesmann+Bischoff maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan Best-Caravanilla saapuvaksi elokuussa 2019.

Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan 1.5.2019 alkaen18.4.2019 14:27:16 EEST | Tiedote

Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan. Yrityksen pääomistaja Lasse Sorvari siirtyy syrjään toimitusjohtajan tehtävästä ja ottaa vetovastuun myynnin kehityksestä. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Niskanen ja hallituksen puheenjohtajana aloittaa Terho Kalliokoski. Yhtiön omistussuhteisiin ei muutoksilla ole vaikutusta, tarkoituksena on ainoastaan vahvistaa eri osa-alueiden toimintaa ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilöstöllä.