Avain

Avain julkaisee kirjan suomalaisista liikemiehistä Afrikassa

Jaa
Pasi Nokelaisen ja Esa Salmisen Afrikan valloittajat – Yrittäjiä mahdollisuuksien mantereella -kirja nostaa ensimmäistä kertaa esille suomalaisyrittäjien ja yritysjohtajien kokemukset liiketoiminnasta Afrikan valtavalla mantereella. Teos ilmestyy syyskuussa 2018.

Afrikan valloittajat – Yrittäjiä mahdollisuuksien mantereella -kirjassa pääsevät ääneen bisnesmiehet ja seikkailijat, jotka ovat lähteneet rakentamaan siltoja Suomen ja Afrikan maiden välille. Afrikassa niin liiketoiminnan haasteet kuin taloudelliset mahdollisuudet ovat suuremmat kuin missään muualla.

Tragediat, huijaukset ja muut vaikeudet ylittävät uutiskynnyksen. Menestyksestä ja korkeista liikevoittoprosenteista sen sijaan tiedetään vain vähän, ja etenkin tarinat menestysten takana ovat jääneet pimentoon. Teos kurkistaa yrittäjyyteen muun muassa kiertotalouden, turvallisuuden, pääomasijoittamisen, maatalouden ja uusiutuvan energian toimialoilla.

Pasi Nokelainen on ulkoministeriön viestintäsuunnitelija ja globaalikysymyksiin keskittyvän Kehitys–Utvekcling-lehden päätoimittaja. Työssään hän on erikoistunut kansainvälisen talouden, politiikan ja kehityksen kysymyksiin.

Esa Salminen on kirjailija ja toimittaja, joka on erikoistunut kansainvälisiin kysymyksiin. Hän on työskennellyt muun muassa Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan Madventures-kirjojen Mad Music ja Mad Spirit taustatoimittajana.


Lisätiedot

Avain, viestintäjohtaja Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, vilja.perttola@avain.net

Avainsanat

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme