Vaasan kaupunki - Vasa stad

Avgiftsfri sommargympa: stig upp, gå ut och rör på er allihopa!

Dela

Vasa stads idrottsservice erbjuder Vasaborna avgiftsfri ledd gruppmotion i Sandviken och Metvikens aktivitetspark i juni och juli.

Från och med den 1 juni utlovas det kettlebellträning, zumba, parkgympa och sommaryoga från måndag till torsdag. För tidtabeller gå in på: www.vaasa.fi/sv/halsomotionsgrupper.

– Alla pass är avgiftsfria och lämpar sig för personer i alla åldrar och på alla nivåer.Ta gärna med egen utrustning, exempelvis din egen kettlebell. Vi har också ett par kulor som vi lånar ut, säger idrottsplanerare Theresa Ditzler.

En del pass hålls i Sandviken och en del i Metvikens aktivitetspark eller Skeppsparken.

Under gympan följs anvisningarna om säkerhetsavstånd och man får inte komma med om man är förkyld. Enligt begränsningarna avseende sammankomster kan högst 50 personer delta i gympan samtidigt, så det finns plats för de 50 första.

Kontakter

idrottsplanerare Theresa Ditzler, tfn 040 159 9121, theresa.ditzler@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tapio Ollikainen är Brändö Företagscentrum Ab:s nya verkställande direktör för viss tid3.6.2020 09:42:03 EESTTiedote

I och med att verkställande direktören för Brändö Företagscentrum Ab Anne Volama gick i pension i våras beslutade bolagets styrelse att utse Tapio Ollikainen till ny verkställande direktör från och med den 1 juni. Direktörsuppdraget är tidsbundet till den 31 december 2020. Ollikainen har tidigare medverkat i bolagets styrelse och känner till bolaget och är därmed ett naturligt val som verkställande direktör. Samtidigt fortsätter han också som Vasa stads lokalitetsdirektör.

Palosaaren yrityskeskus Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikainen3.6.2020 09:38:01 EESTTiedote

Palosaaren yrityskeskus Oy:n toimitusjohtaja Anne Volaman siirryttyä eläkkeelle keväällä, yhtiön hallitus päätti nimittää uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikaisen 1.6. alkaen. Toimitusjohtajuus on määräaikainen 31.12.2020 asti. Ollikainen on aikaisemmin toiminut yhtiön hallituksessa, joten hän tuntee yrityksen ja on siksi luonteva valinta toimitusjohtajaksi. Ollikainen jatkaa samanaikaisesti myös Vaasan kaupungin toimitilajohtajana.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum