MessukeskusMessukeskus

AVITA AudioVisual Expossa vahvat kotimaiset ja kansainväliset kumppanit

Jaa

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet on julkistettu. Kumppaneita ovat immersiiviseen liveäänentoistoon panostanut kaiutinvalmistaja L-Acoustics, erilaisia kiinteistöjen ja teollisuuden älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita tuottava Caverion Suomi Oy sekä kotimainen tapahtumatuotannon täyden palvelun talo Akun Tehdas. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 2.–3.10.2019 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat L-Acoustics, Caverion Suomi Oy sekä Akun Tehdas. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

Audico Systems Oy tuo messuille ranskalaisen L-Acousticsin valmistaman, immersiivisen L-ISA-äänen-toistojärjestelmän.

”L-Acoustics maailman johtavana kaiutinvalmistajana tuo ensimmäisten joukossa live-äänentoistomarkkinoille järjestelmän, joka tarjoaa yleisölle aiempaa syvemmän, moniulotteisemman ja kokonaisvaltaisemman äänielämyksen”, kertoo myyntipäällikkö Pauli Molnár Audico Systems Oy:ltä.

”AudioVisual-messuille rakennettava demo on pitkälti sama, jonka L-Acoustics on tehnyt suurimmilla kansainvälisillä messuilla viimeisen kahden vuoden aikana. Demo havainnollistaa hyvin eron ”vanhan ja uuden”, eli stereon ja immersiivisen audion välillä, joten tutustumiskäynti messuille todella kannattaa”, Molnár jatkaa.

Caverion Suomi Oy tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Caverionin palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion tarjoaa myös monipuolisia esitystekniikan ratkaisuita osana kokonaistaloteknistä toimitusta, ylläpitoa ja huoltoa, sillä hyvin toimiva kokonaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta talotekniikan osaamisesta.

Akun Tehtaan täyden palvelun konsepti sisältää liikkuvan kuvan tuotantoihin kaluston, kuvaajat, valaistukset sekä ääni-, valo- ja kuvatuotannot laitteineen. Osastolla voi tutustua myös tapahtumatuotannon erilaisiin mahdollisuuksiin esiintymislavoista äänentoistoon, valoihin ja screeneihin.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec sekä kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic. Rekisteröitymällä kävijällä on vapaa pääsy sekä AVITA Audiovisual Expoon sekä Kiinteistö- että FinnSec-tapahtumiin. Cyber Security Nordic vaatii maksullisen rekisteröinnin.

Lisätiedot:

Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU: Ennakkoinfo / sidosryhmätilaisuus 3.12.2019 Messukeskuksessa Helsingissä: HIMSS & Health 2.0 European Conference 202021.10.2019 09:00:00 EESTKutsu

Hyvä toimittaja, HIMSS & Health 2.0 European Conference 2020 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 26.-28.5.2020. Tervetuloa sidosryhmätilaisuuteen, jossa kuulet ensimmäisenä tulevan konferenssin teemoista ja suunnitelmista, tapaat kansainvälisen tekijätiimin ja Suomi-kumppanit, ja sinulla on tilaisuus haastatteluihin ja kuvaamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme