Tekniikan akateemiset - TEK

”Avoimesta kampanjasta oli hyötyä Akavalle”

Jaa

Jari Jokinen kiittää Akavan johtoon valittua Maria Löfgreniä hyvistä keskusteluista.

Akavan uudeksi puheenjohtajaksi on valittu JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren. Valinnan teki tänään koolla ollut Akavan liittokokous. Toisena ehdokkaana ollut Tekniikan akateemiset TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen kiittää kilpakumppania avoimesta kampanjasta ja hyvästä keskustelusta, josta Akava on jo hyötynyt.

– Näkyvä kampanja on ollut eduksi keskusjärjestölle. Kävimme lukuisia hyviä keskusteluja ja prosessi oli avoin. Haluan onnitella Mariaa valinnasta ja toivon, että hyvä yhteistyö jatkuu edelleenkin. Kiitän myös Akavan toimistoa ehdokkaiden asiallisesta ja tasapuolisesta kohtelusta, Jari Jokinen sanoo.

Jokinen on ollut Akavan hallituksen 1. varapuheenjohtaja tämän vuoden tammikuusta lähtien ja jatkaa tehtävässä. Hänen mielestään ammattijärjestöjen on syytä jatkaa uudistusten tiellä. TEKissä Jokinen on toteuttanut pitkäjänteistä uudistusohjelmaa.

– Aloitimme reilut neljä vuotta sitten muutostyön TEKissä. Ensimmäinen askel oli sisäisen toimintakulttuurin ja johtamisen kehittäminen jäsenlähtöisemmäksi. Sitten tehtiin organisaatiomuutos ja uudistettiin toimitilat. Viestintämme ja brändimme ovat uudistuneet raikkaammiksi ja jäsenlähtöisemmiksi. Palvelukanavien muutos on parhaillaan käynnissä. On ollut upeaa olla tekemässä tätä muutosta yhdessä tekkiläisten kanssa. Muutosten onnistumisen selkein mittari on jäsenmäärä, joka on kasvussa, Jokinen kuvaa.

– Toivon, että Akavankaan uudistuminen ei jää pelkiksi kampanjapuheiksi. Järjestökentän pitää muuttua avoimempaan ja läpinäkyvämpään suuntaan. Yhdessä tekemällä olemme vaikuttavampia, hän jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tekniikan akateemiset - TEK
Tekniikan akateemiset - TEK
Ratavartijankatu 2
00520 HELSINKI

09 229 121http://www.tek.fi

Tekniikan akateemiset TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen etu- ja palvelujärjestö. Jäsenet ovat tekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin tai luonnontieteiden yliopistotutkinnon suorittaneita ja näiden alojen opiskelijoita. TEK tukee jäseniään työuralla, edistää ammattikunnan osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. Yli 75 000 jäsenellään TEK on Akavan toiseksi suurin jäsenliitto ja Suomen kahdeksanneksi suurin ammattiliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekniikan akateemiset - TEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme