Jyväskylän yliopistoJyväskylän yliopisto

Avoin yhteiskuntatieteellinen seminaari Kokkolassa

Jaa

Tervetuloa kaikille avoimeen yhteiskuntatieteelliseen seminaariin! Yliopistokeskuksessa aloitetaan syksyllä 2022 kuukausittainen seminaari, jossa keskustellaan yhteiskunnallisista kysymyksistä tieteen teorioiden ja tutkimuksen tukemana.

Tule keskustelemaan Kokkolan yliopistokeskukseen siitä, kuinka yhteiskuntatieteelliset käsitteet, teoriat ja tutkimukset voivat auttaa hahmottamaan maailman menoa ja mikä on paikkamme siinä.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa aloitetaan avoin yhteiskuntatieteellinen seminaarin syksyllä 2022.

Tule mukaan!

Seminaari on tarkoitettu niin yliopistokeskuksen sosiaalitieteiden opiskelijoille, väitöskirjan tekijöille kuin kaikille akateemisesta keskustelusta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä kiinnostuneille vapaan maan vapaille kansalaisille.

Myös suuri yleisö on tervetullutta kuuntelemaan esitelmiä ja osallistumaan alustuksien jälkeiseen keskusteluun.

Seminaari järjestetään kerran kuussa, ensimmäisen kerran 6.9.2022, klo 17.00–19.00, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen tiloissa.

Haluatko alustajaksi?

Alustajaksi seminaariin voi ilmoittautua kuka tahansa oppiarvoon katsomatta lähettämällä lyhyen abstraktin esitelmänsä aiheesta sosiaalityön yliopistolehtori Jiri Niemiselle jiri.h.e.nieminen@jyu.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

yliopistolehtori Jiri Nieminen +358 40 752 4825 jiri.h.e.nieminen@jyu.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on aikuisille suunnatun yliopistollisen opetuksen ja oppimisen edelläkävijä sekä kansainvälisesti ja alueellisesti verkottunut tutkimuskumppani.
www.chydenius.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme