Polaria Oy

Avointen ovien päivä 6.10.

Jaa
Suomalaisen työn liiton järjestämä Tervetuloa meille -viikko saapuu jälleen. Tervetuloa tutustumaan Polarian ja Veiston tehtaisiin Mäntyharjulle!

Kotimaisia sahakoneita valmistava Veisto Oy ja tytäryhtiö Polaria Oy, joka valmistaa kotimaisia kylpyhuonekalusteita, järjestävät yhdessä avointen ovien päivän yhteisellä tehdasalueella torstaina 6.10.

Järjestämme kaksi tehdaskierrosta, joista ensimmäinen alkaa klo 10 ja toinen klo 13. Kierrokset alkavat Polarian etuovilta ja päättyvät pihapiirissämme tarjottaviin kakkukahveihin. Kierrosten aikana tutustutaan sekä Polarian että Veiston tehtaiden toimintaan.

Tule tutustumaan, miten valmistetaan kotimaisia sahakoneita ja kylpyhuonekalusteita. Kakkukahvit ovat tarjolla klo 11 alkaen.

Tervetuloa meille!

Paikka: Yrittäjäntie 1 ja 4, 52700 Mäntyharju

Kakkukahvit sadalle ensimmäiselle.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Polaria Oy:n yritysvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Polaria Oy
Polaria Oy
Yrittäjäntie 4
52700 MÄNTYHARJU

Vaihde 020 7756340https://polaria.fi

50-vuotias kotimainen Polaria Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita. Teräksestä valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu!

#Feelthesteel

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Polaria Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme