Basam BooksBasam Books

Basam Books mukana Helsingin Kirjamessuilla

Jaa

Basam Books on mukana Helsingin Kirjamessuilla. Useita kirjailijoitamme on tavattavissa messuilla. Teologi Tea Holm on kirjoittanut tietokirjan spiritualismista ja tietoisuustutkimuksesta sekä kuolemanjälkeiseen elämään liittyvistä tutkimuksista.

Perhosvaikutus - Kuinka spiritualismin siivenisku muutti maailmaa (2019, Basam Books) on tietokirja, joka käsittelee spiritualismia ja sen historiaa sekä esittää uusia ajatuksia ja johtopäätöksiä aiheesta.

Spiritualismi on oppi henkisyydestä sekä maailmanlaajuinen elämänkatsomus. Moderni spiritualismi sai alkunsa Pohjois-Amerikassa vuonna 1848. Suomessa nykymuotoinen toiminta käynnistyi vuonna 1946. Spiritualismin keskiössä on uskomus kuolemanjälkeisestä elämästä. Meedioiden (ts. välittäjien) tai muutoin herkkien ihmisten uskotaan pystyvän aistimaan tätä toista todellisuutta.

Kirjan punaisena lankana on kuolemanjälkeinen elämä, jonka salaisuutta monet maallikot ja tiedemiehet ovat yrittäneet saada selville sekä meidän aikanamme että historian saatossa. Se sivuaa sellaisia teemoja kuin jatkosota, pakolaisuus, Suomen historia, kummittelu, parapsykologia ja tietoisuustutkimus sekä yliluonnollisina pidetyt ja kummat kokemukset.

Tekijä kirjoittaa tutkijana ja uskontotieteilijänä, mutta oman suvun kokemukset syventävät aiheen käsittelyä ja tuovat sen lähemmäs lukijaa.

Tea Holm on filosofian tohtori ja teologian maisteri uskontotieteestä ja systemaattisesta teologiasta. Hän on julkaissut väitöskirjan Spiritualismin muotoutuminen Suomessa: Aatehistoriallinen tutkimus (2016).

Tapaat hänet Kirjamessuilla Helsingissä torstaina 24.10. osastolla 6 f 48 klo 13.00 ja 7 m 108 klo 13.30.

Helsingin Kirjamessut 24.–27.10.2019

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

+358 40 532 4783https://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme