Basam Books

Basam Booksin Kirjakohtaamo kutsuu sinut keskustelemaan vastuullisesta johtajuudesta!

Jaa

Basam Booksin ensimmäisen Kirjakohtaamon teema on "vastuullinen johtajuus". Lauantaina 17.4. työelämän eri osa-alueiden asiantuntijat kokoontuvat yhteen keskustelemaan siitä, mitä vastuullinen johtajuus on.

Kirjakohtaamo: Vastuullinen johtajuus la 17.4. klo 14-15:30
Kirjakohtaamo: Vastuullinen johtajuus la 17.4. klo 14-15:30
Kirjakohtaamo tutustuttaa sinut ihmisiin ja ilmiöihin kirjojen takana. Neljästi vuodessa järjestettävässä tapahtumassa pääset sukeltamaan syvälle aina vaihtuvaan teemaan.
 
Huhtikuun Kirjakohtaamon teemana on vastuullinen johtajuus!

Miten tunneäly vaikuttaa johtamiseen ja miten voin hyödyntää sitä työyhteisössäni? Miten voin johtajana kehittää vuorovaikutustaitojani tai saada varmuutta esiintyjänä?
 
Muun muassa näitä kysymyksiä pohdimme lauantaina 17.4. klo 14 alkaen, kun Kirjakohtaamon vieraiksi astelevat aihepiirin eturivin asiantuntijat. Kirjailijoita haastattelee työelämäammattilainen ja kirjailija Saana Rossi (Rekrytoija).
 
Mukana keskustelemassa ovat Basam Booksin kirjailijat Dan Soback (Valmentava johtajuus – Opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen), Pia-Christina Roth ja Jari Saarenpää (Sudenpentujen käsikirja esimiehille – Vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset tunteet työelämässä), Anne-Elina Akola (Itseohjautuvuus ja intuitio – Suunnistus työyhteisön supervoimiin), Sanna Eulenberger (Vapaalla tyylillä taitajaksi, tulossa)⁣⁣⁣⁣⁣⁣, Maria Joutsenvirta ja Arto Salonen (Sivistys vaurautena – Radikaalisti, mutta lempeästi kohti kestävää yhteiskuntaa), Niina Sainius (Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas), Minna Mattila-Aalto (Työelämän uudistumisen esteet – Työyhteisön sivistys ja vastuu), Eveliina Salonen (Johda energiaa – Kohti uusiutuvaa organisaatiota) sekä Pauli Juuti (Johtamista kehittämään – Kohti parempaa johtamistatulossa)⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
 
Tapahtuma striimataan Facebook-livessä, jossa keskusteluun voi osallistua lähettämällä kirjailijoille kysymyksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:

Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Kirjakohtaamo: Vastuullinen johtajuus la 17.4. klo 14-15:30
Kirjakohtaamo: Vastuullinen johtajuus la 17.4. klo 14-15:30
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

+358 40 841 7913https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme