Bazar Kustannus

Bazar ja Suomen suurin hyvinvointimedia Hidasta elämää aloittavat yhteistyön

Jaa
Bazar Kustannus ja Hidasta elämää Suomi Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Bazar alkaa kustantaa suositun Hidasta elämää -kirjaperheen kirjoja.

Yhteistyö käynnistyy kahdella toukokuussa ilmestyvällä tietokirjalla. Suomen suosituimpiin hyvinvointikirjailijoihin kuuluvan Katri Syvärisen Äitihaava – tyttären raskas perintö käsittelee sitä, miten suhde omaan äitiin voi ilmentyä tyttären elämässä erilaisina kipukohtina ja rajoittavina uskomuksina. Valmentaja, yrittäjä ja sanoittaja Eija Hinkkalan Muuta asenteesi, muuta elämäsi tarjoaa keinoja, miten parantaa omaa asennetta niin, että se tukee omaa kasvua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaikkiaan vuonna 2023 ilmestyy yhdeksän uutta Hidasta elämää -kirjaa sekä kaksi kalenteria.

”Hyvinvointi on yksi tämän ajan megatrendejä. Bazar on julkaissut aiemminkin hyvinvointiin liittyviä kirjoja, mutta tämän sopimuksen myötä pääsemme tekemään niitä aivan eri mittakaavassa. Hidasta elämää -yhteisö tarjoaa kirjoille huikean kohderyhmän, johon pääsemme nyt yhdistämään Bazarin kustannusosaamisen myös digikirjojen osalta”, summaa Bazarin kustantaja Markus Lähdesniemi.

”Kirja-alan murroksessa ja äänisisältöjen kulutuksen lisääntyessä on yhä tärkeämpää tarjota lukijoille sisältöjä sellaisessa muodossa kuin niitä halutaan kuluttaa. Bazar suhtautuu kirjaan innovatiivisesti ja näkee tulevaisuuden mahdollisuudet hyvinvointisisältöjen kehittämisessä – perinteistä kirjaformaattia unohtamatta. Odotamme innolla, miten paljon hyvää saamme yhdessä aikaan!”, kertovat Hidasta elämää Suomi Oy:n omistajat Pekka ”Pequ” Nieminen ja Sanna Wikström.

Kaksi vahvaa brändiä

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain noin 90 uutta kirjaa kotimaisesta ja käännetystä kauno- ja tietokirjallisuudesta. Digitaalisen kustantamisen edelläkävijänä tunnetun Bazarin kirjailijoita ovat mm. Lenita Airisto, Juha Vuorinen, Christian Rönnbacka, Mika ”Immu” Ilmén, Lucinda Riley, Yuval Noah Harari, Marie Kondo ja Paulo Coelho. Bazar on osa Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamoperhettä.

Pekka ”Pequ” Niemisen ja Sanna Wikströmin perustama Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka asiantuntijoiden ja bloggareiden tuottama sisältö verkkosivuilla, somekanavissa, verkkokursseilla ja kirjojen muodossa auttaa ihmisiä parantamaan kokemusta elämästä. Hidasta elämää -sivustolla oli vuonna 2022 kävijöitä 6,8 miljoona ja sivukatseluita 13,3 miljoonaa. Brändin eri somekanavilla on yli 500 000 seuraajaa. Hidasta elämää -kirjoja on ilmestynyt tähän asti yhteensä 61, ja myydyin niistä on Sanna Wikströmin kirjoittama Unelmakarttakirja (Otava 2017), josta on menossa 16. painos.

Yhteyshenkilöt

Bazar Kustannus:
Markus Lähdesniemi, puh. 050 404 2253, markus@bazarkustannus.fi


Hidasta elämää Suomi Oy:
Pekka Nieminen, puh. 0400 449 245, pekka@hidastaelamaa.fi
Sanna Wikström, puh. 050 372 8505, sanna@hidastaelamaa.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Vuoden odotetuin romaani päättää Lucinda Rileyn huippusuositun Seitsemän sisarta -sarjan11.5.2023 09:06:59 EEST | Tiedote

Irlantilaissyntyisen Lucinda Rileyn ja hänen poikansa Harry Whittakerin kirjoittama Atlas, Papa Saltin tarina (Bazar) ilmestyy maailmanlaajuisesti tänään 11.5.2023. Romaani päättää ilmiömäisen suositun Seitsemän sisarta -romaanisarjan, jossa on aiemmin ilmestynyt seitsemän osaa. Maailmanlaajuiseen menestykseen nousseen Lucinda Rileyn kirjoja on myyty Suomessakin jo ennätykselliset 1,2 miljoonaa kappaletta ja niitä on kuunneltu 12 miljoona tuntia äänikirjoina. Riley on Suomen tämän hetken luetuin ja kuunnelluin kirjailija käännetyssä kaunokirjallisuudessa.

Bazarin ensi syksyn kirjalista on ennätysmäisen runsas29.3.2023 09:10:54 EEST | Tiedote

Bazar Kustannuksen syksyn 2023 uutuusluettelo on nyt julkaistu. Tulevana syksynä on tulossa jatkoa Christian Rönnbackan Hautalehto-sarjalle ja Rebekka Härkösen Walta-sarjalle, Louise Pennyn Three Pines -sarjan kymmenes dekkari sekä uusi hyytävä trilleri Sebastian Fitzekiltä. Bazar jatkaa panostustaan hyvän mielen kirjoihin ja julkaisee myös monta historiallista romaania. Tietokirjoissa aiheina ovat muun muassa salaliittokultti QAnon, Pohjois-Korean diktaattorin salaperäinen sisar ja transnäyttelijä Elliot Page. Kokeneet tutkinnanjohtajat ja entiset rikosylikomisariot Tero Haapala ja Göran Wennqvist avaavat rikostutkinnan menetelmiä ja Kerttu Kotakorpi vie tutkimaan muuttuvaa luontoamme. Tietokirjojen valikoimaa täydentävät Hidasta elämää -kirjasarjan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat uutuudet. Syksyn 2023 julkaisuluettelo kattaa heinä–joulukuussa ilmestyvät uutuuskirjat, e-kirjat, äänikirjat ja pokkarit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme