Bazar Kustannus

Bazar vahvistaa toimitustaan kirjallisella tuottajalla

Jaa

Bazar Kustannuksen kirjallisena tuottajana aloittaa 9.8.2021 FM Katja Jalkanen, joka siirtyy tehtävään Avain-kustantamon kustannustoimittajan paikalta. Hänellä on monipuolinen kokemus kirja-alalta myös kirjoittajana. Jalkanen tunnetaan lisäksi aktiivisena kirjasomettajana ja valokuvaajana mm. Lumiomena-blogistaan.

Katja Jalkanen siirtyy Bazariin Avain-kustantamosta. (Kuva: Katja Jalkanen)
Katja Jalkanen siirtyy Bazariin Avain-kustantamosta. (Kuva: Katja Jalkanen)

”En tiedä parempaa kuin hyvään kirjaan uppoutuminen. Paras kirjallisuus pitää otteessaan ja tarjoaa monenlaisia oivalluksia. Bazarin monipuolinen kustannusohjelma on ilahduttanut minua lukijana jo vuosien ajan. Olenkin innoissani siitä, että voin hyödyntää vahvaa osaamistani kirja-alalla Bazarin huipputiimissä, jonka mukana pääsen tuottamaan upeita elämyksiä laajalle lukijakunnalle niin kauno- kuin tietokirjallisuudenkin saralla”, iloitsee Katja Jalkanen.

”Bazarin kustannustoiminta ja julkaisujen kotimaisuusaste ovat kasvaneet rajusti viime vuosina ja tulevat edelleen kasvamaan, joten tarvitsemme lisää resursseja. Etsimme toimitukseen kokenutta moniosaajaa, joka tuntee niin kauno- kuin tietokirjallisuudenkin salat ja jolla on raikkaita näkökulmia, rohkeaa asennetta ja ennen kaikkea intohimoa kirjoihin. Katjassa saimme kaiken hakemamme ja vielä vähän enemmänkin. Odotamme innolla, että Katja pääsee hyppäämään mukaan”, sanoo Bazarin kustantaja Markus Lähdesniemi.

Bazar Kustannus on 2002 perustettu yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain noin 60 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa. Vuonna 2020 Bazarin liikevaihto oli 4,7 M€. Bazar kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön, joka on Suomen johtava yleisen kirjallisuuden kustantaja.

Lisätiedot:
Markus Lähdesniemi, markus@bazarkustannus.fi, 050 404 2253
Katja Jalkanen, katja.jalkanen@gmail.com

Avainsanat

Kuvat

Katja Jalkanen siirtyy Bazariin Avain-kustantamosta. (Kuva: Katja Jalkanen)
Katja Jalkanen siirtyy Bazariin Avain-kustantamosta. (Kuva: Katja Jalkanen)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 60 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

www.bazarkustannus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme