Beely Oy

Beely-auton hankkiminen on vastuullisempi vaihtoehto

Jaa

Julkaisuvapaa 31.10.2019. Beely on tuore suomalainen autoilun palvelukonsepti yksityishenkilöille. Uudet Beely-auton hankkivat asiakkaat voivat nyt osallistua hyviin ilmastotekoihin yksinkertaisella tavalla, sillä autojen hiilidioksidipäästöt kompensoidaan Beelyn rahoitusyhtiökumppanin päästökompensaatio-ohjelman kautta.

Kun uusi asiakas ottaa Beely-autolleen vakuutuksen LähiTapiolassa tai Turvassa, auton hiilidioksidipäästöt kompensoidaan YK:n kompensaatiomallin kautta ilman asiakkaalle koituvia lisäkustannuksia.

"Sitran tänä keväänä tekemän 'Resurssiviisas kansalainen' -seurantatutkimuksen mukaan yli 60 prosenttia suomalaista tarvitsee autoa arjen sujumisen varmistamiseksi. Kaksi kolmasosaa haastatelluista piti vastuullisia valintoja tärkeinä omassa arjessaan. Nykyisen ilmastoahdistuksen valossa moni voikin potea huonoa omaatuntoa myös auton käytöstä", Beelyn toimitusjohtaja Pertti Pigg toteaa.

Beely on kiinteään kuukausimaksuun perustuva fiksumpi tapa hankkia auto. Se on myös vastuullisempi vaihtoehto, sillä Beelyn kautta hankittavat autot ovat lähes uusia, päästöteknologioiltaan moderneja autoja. Näin edesautetaan autokannan uudistumista ja ympäristökuormituksen keventämistä. Suomessa ajetaankin selvästi vanhemmilla autoilla kuin EU-maissa keskimäärin: liikenteessä olevien autojen keski-ikä on maassamme noin 12 vuotta.

"Olemme iloisia tästä ainutlaatuisesta yhteistyöstä Beelyn rahoitusyhtiökumppanin kanssa. Pienillä teoilla saadaan lisää vastuullisuutta autoiluun liittyviin ilmastovaikutuksiin", Pigg sanoo lopuksi.

Lue lisää: www.beely.fi

https://media.sitra.fi/2019/07/10170601/resurssiviisas-kansalainen-2019-kyselytutkimuksen-tulokset.pdf

Yhteyshenkilöt

Tiedustelut:

Pertti Pigg
p. 050 5688 266.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Beely Oy
Beely Oy
Robert Huberin tie 3 B
01510 VANTAA

http://www.beely.fi

Beely Oy on yksityisautoilijoille suunnattua palvelukonseptia tarjoava yritys, jonka kautta asiakas voi hankkia lähes uuden auton kiinteällä kuukausimaksulla vähintään 12 kuukaudeksi. Sopimukseen kuuluvat huollot ja korjaukset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Beely Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme