Viisas Elämä Oy

Ben Furmanin käänteentekevä opas kaikille vanhemmille ja lasten kasvattajille

Jaa
Kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman on kirjoittanut kauan odotetun oppaan Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023). Teos tarjoaa uudenlaisen ja raikkaan lähestymistavan lapsen kasvun tukemiseen ja haasteiden voittamiseen taitolähtöisen kasvatusmallin avulla.
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä

Lapsilla ei ole ongelmia. Heillä on vain taitoja, joita he eivät ole vielä oppineet.
- Ben Furman uutuusteoksessa Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Ben Furmanin uutuusteos perehdyttää lukijan taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla vanhemmat saavat lapsensa innostumaan uusien taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta syyllistämättä itseään. Teoksen runsaslukuiset tarinat ja tapausselostukset inspiroivat lukijaa kokeilemaan hyväksi havaittuja ajattelu- ja toimintamalleja yhdessä lapsen kanssa. Kirja on suunnattu vanhemmille sekä kaikille lasten parissa työskenteleville, ja kasvatustyötä tekeville aikuisille.

Tutustuttuasi taitolähtöiseen lähestymistapaan, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että kyseessä ei ole mikään orjallisesti noudatettava lastenkasvatuksen menetelmä, vaan silmälasit, joiden läpi katsoessa ihmiset näyttäytyvät toisin. Kun nämä silmälasit ovat nenällämme, emme näe ympärillämme runsaslukuista joukkoa vioista ja ongelmista kärsiviä ihmisiä, vaan kanssaihmisiä, jotka voivat voittaa elämässään kohtaamansa haasteen opettelemalla jonkin taidon muiden ihmisten avulla ja tuella.” kertoo Ben Furman taitolähtöisestä lähestymistavasta uutuusteoksessaan.

Teos ilmestyy tämän vuoden aikana myös Saksassa ja Englannissa. Lisäksi kustannussopimusneuvottelut ovat kesken useisiin muihin maihin.

Ben Furman on tunnettu suomalainen psykiatrian erikoislääkäri, ratkaisukeskeisen terapian ja psykologian opettaja sekä tietokirjailija. Hän on luennoinut ja opettanut kymmenissä eri maissa eri puolilla maailmaa, ja hänen hyvinvointia ja mielenterveyttä käsitteleviä kirjoja on käännetty 25 eri kielelle.

Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi -kirja ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 8.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Ben Furman kertoo uutuuskirjastaan Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä
Lataa
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme