Best-Caravan Oy

Best-Caravan Oy vahvistaa osaamistaan

Jaa

Alan suurimmaksi matkailuajoneuvoketjuksi kasvanut Best-Caravan Oy vahvistaa osaamistaan nimittämällä kokonaan yhtiön ulkopuolisen hallituksen. Yhtiön hallitukseen on kutsuttu Jarkko Mäensivu ja Terho Kalliokoski. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Marko Niskanen. Uuden kokoonpanon tarkoituksen on hakea uutta näkemystä perinteisen toimialan ulkopuolelta ja varmistaa osaltaan yrityksen myynnin ja kannattavuuden hallittu kasvu.

Viimeisimmässä yhtiökokouksessa yrityksen toimitusjohtaja ja pääomistaja Lasse Sorvari jättäytyi hallituksesta pois ja esitti yhtiökokoukselle kokonaan yhtiön ulkopuolista hallitusta. Yhtiökokous hyväksyi esityksen yksimielisesti ja päätöksen seurauksena aloitettiin uudentyyppisen hallituksen kokoaminen.

Best-Caravan Oy.n hallitukseen on nyt nimitetty Tact Finance Oyj.n toimitusjohtaja Jarkko Mäensivu ja useiden yhtiöiden hallituksissa vaikuttava Terho Kalliokoski. Hallituksen puheenjohtajana toimii edelleen Marko Niskanen.

Jarkko Mäensivu tunnetaan varasto- ja jakelukanavarahoituksen ammattilaisena joka on toiminut Wells Fargo Capital Financen liiketoimintajohtajana ja GE Capitalin kaupallisena johtajana vastuualueenaan Pohjoismaat.

Terho Kalliokoski on kaupan alan ammattilainen joka tunnetaan 33 vuoden urastaan Keskon palveluksessa. Hän on toiminut mm. Keskon varatoimitusjohtajana vastuullaan rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä Ruokakesko Oy.n toimitusjohtajana.

Best-Caravan Oy on viidentoista toimintavuotensa aikana kasvanut Suomen suurimmaksi matkailuajoneuvomyyjäksi. Kuudesta toimipaikasta kertyy 55 henkilön voimin liikevaihtoa 40 milj. euroa.

Best-Caravani laajensi myös äskettäin omistuspohjaansa henkilökunnalle suunnatulla osakeannilla. Yrityksen osakkaiden määrä kasvoi 17 henkilöön ja yritys on edelleen kokonaan työntekijöiden omistama.

Toimitusjohtaja Lasse Sorvarin mukaan tehtyjen toimenpiteiden tarkoituksen on tukea yhtiön pitkän tähtäimen tavoitteita ja samalla sitouttaa alan parhaat työntekijät yhtiön palvelukseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lasse Sorvari
puh. 0405685900
lasse.sorvari@bestcaravan.fi
https://bestcaravan.fi/

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Best-Caravan Oy
Best-Caravan Oy
Avainkierto 11
05840 Hyvinkää

http://www.bestcaravan.fi

Suomen suurin matkailuajoneuvokauppa,

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Best-Caravan Oy

Hymer-konsernin lippulaivan Niesmann+Bischoffin maahantuonti Best-Caravanille25.4.2019 15:33:35 EESTTiedote

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer-Groupin Niesmann+Bischoff matkailuautoilla. Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava Erwin Hymer Group -konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa. Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy aloittaa konsernin “lippulaiva” Niesmann+Bischoff maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan Best-Caravanilla saapuvaksi elokuussa 2019.

Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan 1.5.2019 alkaen18.4.2019 14:27:16 EESTTiedote

Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan. Yrityksen pääomistaja Lasse Sorvari siirtyy syrjään toimitusjohtajan tehtävästä ja ottaa vetovastuun myynnin kehityksestä. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Niskanen ja hallituksen puheenjohtajana aloittaa Terho Kalliokoski. Yhtiön omistussuhteisiin ei muutoksilla ole vaikutusta, tarkoituksena on ainoastaan vahvistaa eri osa-alueiden toimintaa ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilöstöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme