Beyond Retro

Beyond Retro laajentaa Suomeen: "Olemme vaikuttuneita Suomen edistyksellisyydestä kestävässä kehityksessä"

Jaa
Ison-Britannian ja Ruotsin johtava vintage- ja second-hand-vaatteiden vähittäismyyjä Beyond Retro juhlistaa 20-vuotista taivaltaan laajentamalla tänä syksynä Suomen markkinoille. Beyond Retro avaa lähes 300-neliöisen myymälän Helsingin keskustaan Kauppakeskus Forumiin lokakuun lopussa.
Beyond Retro laajentaa Suomen markkinoille lokakuun lopussa. Kuva: Beyond Retro
Beyond Retro laajentaa Suomen markkinoille lokakuun lopussa. Kuva: Beyond Retro

2022 on erityinen vuosi Beyond Retrolle. Beyond Retro juhlistaa 20. juhlavuottaan ja laajentaa samalla ensimmäistä kertaa moneen vuoteen uudelle markkina-alueelle – Suomeen. Vintage-muodin edelläkävijänä tunnettu yritys avasi ensimmäisen kauppansa Lontoon Cheshire Streetille vuonna 2002 ja on sittemmin kasvanut kansainväliseksi menestystarinaksi 15 myymälällään ja suositulla verkkokaupallaan.

”Suomi on ollut osa suunnitelmiamme jo pidempään. Olemme olleet vaikuttuneita Suomen edistyksellisyydestä kestävän kehityksen saralla”, kertoo Kate Peters, Beyond Retron vähittäismyynnistä vastaava johtaja.

Helsingin myymälän avaaminen on osa Beyond Retron laajempaa kasvusuunnitelmaa. Yritys laajentaa nyt ensimmäistä kertaa Ison-Britannian ja Ruotsin ulkopuolelle.

”Tämä on uusi vaihe Beyond Retrolle, joka on osa maailman suurinta kierrätysyhtiötä, Bank & Vogueta. Olemme luoneet kansainvälisen järjestelmän, joka mahdollistaa kierrätyksen ja kiertotalouden hyödyntämisen maailmanlaajuisella tasolla. Olemme innoissamme päästessämme tuomaan vastuullista muotia laajemmalle yleisölle”, Peters jatkaa.

Beyond Retron ydinarvoihin lukeutuu yhteisöllisyys, ja sille on tärkeää juhlistaa jokaisen alueen ainutlaatuisuutta. Se on ollut perustamisestaan lähtien keskeinen brändi erilaisille alakulttuureille ja läsnä paikallisissa luovien ihmisten yhteisöissä.

”Toivomme olevamme hyvä lisä jo olemassa olevaan second-hand- ja vintage-kenttään. Haluamme todella vaikuttaa paikalliseen vastuullisuustekemiseen jokaisella markkina-alueella, jolla toimimme. Odotamme Helsinkiin laajentumista ja uudesta yleisöstä inspiroitumista innolla”, kuvailee Peters.

Beyond Retro toivottaa suomalaiset tervetulleeksi lokakuun lopussa lähes 300-neliöiseen myymäläänsä Kauppakeskus Forumiin, keskelle Helsinkiä. Kasvavan Beyond Retro -yhteisön luontevaksi kohtaamispaikaksi tähtäävässä myymälässä tulee olemaan tilaa yli 7 000:lle huolellisesti valikoidulle vintage-vaatekappaleelle.

Beyond Retro on vakiinnuttanut asemansa second-hand-kentällä tarjoamalla laajan valikoiman tarkasti valikoitua vintagea. Se tunnetaan kaikkein metsästetyimpien vintage-kategorioiden, kuten denimin, nahkan, joukkuetakkien ja muiden trendituotteiden aarreaittana, josta on mahdollista tehdä todellisia löytöjä. Beyond Retron suosion takana on vintage-intoilijoista koostuva omistautunut tiimi, jonka työnä on kartoittaa trendejä ja valikoida myymälöihin halutuimmat vaatekappaleet.

Beyond Retro avautuu Kauppakeskus Forumiin Helsinkiin lokakuun lopulla.

Taustatietoa Beyond Retrosta: 
Our vintage
20 years of Vintage

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja muut kyselyt:


Elin Tranberg
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Pohjoismaat
elin.tranberg@beyondretro.com
+46 736648825

Kuvat

Beyond Retro laajentaa Suomen markkinoille lokakuun lopussa. Kuva: Beyond Retro
Beyond Retro laajentaa Suomen markkinoille lokakuun lopussa. Kuva: Beyond Retro
Lataa
Havainnekuva Helsinkiin avattavasta myymälästä. Kuva: Beyond Retro
Havainnekuva Helsinkiin avattavasta myymälästä. Kuva: Beyond Retro
Lataa
Kuva: Beyond Retro
Kuva: Beyond Retro
Lataa
Kate Peters, Beyond Retron Director of Retail. Kuva: Beyond Retro
Kate Peters, Beyond Retron Director of Retail. Kuva: Beyond Retro
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Beyond Retro
Brännkyrkagatan 82
11823 Stockholm

+46 76 303 30 30https://www.beyondretro.com/

Beyond Retro on Ison-Britannian ja Ruotsin suurin vintagen vähittäismyyjä. Perustamisvuodestaan 2002 lähtien Beyond Retro on luonut vankan aseman vintagen uranuurtajana ja muotitietoisten mekkana. Verkkokauppa ja jokainen myymälä ovat tyylien juhlaa vuosikymmenten varrelta, ja tarjoavat laajimman kokoelman huolellisesti valikoituja vintage-vaatteita muotitietoisille tyyliniekoille. Beyond Retron ensimmäinen Suomen myymälä avattiin marraskuussa 2022 Kauppakeskus Forumiin Helsinkiin.

Keskellä pikamuotiin keskittynyttä maailmaa, Beyond Retro tarjoaa asiakkailleen trendikkäitä vaatteita ilman hiilijalanjälkeä. Beyond Retro etsii vintage- ja second-hand-tuotteiden kierron kautta jatkuvasti uusia väyliä paljon kaivatulle kiertotaloudelle jättääkseen kestävän jäljen muotialalle.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Beyond Retro

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme