Isobar

Biltema valitsi Isobar Finlandin mainostoimistokumppanikseen – ensimmäiset tuotannot jo ulkona

Jaa

Bilteman markkinointiviestinnän suunnittelusta ja tuotannosta vastaa jatkossa Isobar Finland, kun Biltema Suomi valitsi media- ja mainostoimistokumppanikseen Dentsu Aegis Network Finlandin. Yhteistyö alkoi vauhdikkaasti alkuvuonna 2019, sillä ensimmäiset valmiit tuotannot julkaistiin mediaan jo tammikuun puolivälissä.

Dentsu Aegis Network Finland tarjoaa koko osaamisensa Bilteman käyttöön, kun Biltema valitsi media- ja mainostoimistokumppanit saman katon alta. Bilteman luovana ja luovista tuotannoista vastaavana kumppanina toimii jatkossa Isobar Finland ja mediatoimistona Vizeum.

”Olemme Biltemalla todella innoissamme solmimastamme kumppanuudesta Isobarin ja Dentsu Aegis Networkin kanssa. Uskon vahvasti, että luovan toimiston [Isobar] ja mediatoimiston [Vizeum] saumaton yhteistyö tulee näkymään loistavina kampanjatoteutuksina niin luovien tuotantojen kuin mediaratkaisujen saralla”, Bilteman markkinointipäällikkö Kristiina Kilpala kiteyttää.

Isobarin ja Bilteman yhteistyö käynnistyi vauhdikkaasti heti alkuvuodesta 2019, sillä ensimmäinen kampanja näki päivänvalon mediassa jo tammikuun puolivälissä. Ensimmäisen yhteistyön hedelmän, Isobarin suunnitteleman talvikampanjan tavoitteena on edistää mielikuvaa Biltemasta laadukkaana koko perheen tavaratalona.

”Halusimme tuoda mainontaan lisää tunnetta ja arjen huumoria Biltemaa fanittavan perheen kautta. Perhe pitää yhtä tilanteessa kuin tilanteessa, arvostaa yhteisiä hetkiä ja antaa toisen olla oma itsensä, kaikkine vikoine ja ihanuuksineen”, kertooIsobarin art director Suvi Segercrantz.

”Myös tuotepainotteiseen mainontaan voidaan rakentaa mieleen jäävä tarina, joka tukee niin yrityksen brändilupausta kuin myynnillisiä tavoitteita. Suunnittelemassamme filmissä arjen dramatiikkaa korostettiin pilke silmäkulmassa. Sama teema jatkuu jouhevasti myös radiossa”, täydentää Isobarin copywriter Essi Peltola.

Yhteyshenkilöt

Tuomas Pekkanen
Head of Client Services / Isobar
tuomas.pekkanen@isobar.com
+358 45 230 5125

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isobar
Isobar
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

020 1230 530http://www.isobar.com/fi/en/

Kansainvälinen Isobar-ketju toimii 45 maassa ja työllistää yli 6 500 ihmistä. Se on osa Dentsu Aegis Network -ryhmää. Dentsu Aegis Network toimii 145 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isobar

Pohjoismaiden suurin digitoimistoketju laajentaa dialogistrategian ja markkinoinnin automaation palvelut Suomeen19.6.2017 13:28:42 EESTTiedote

Luova digitoimisto Isobar Finland tuo Suomen markkinoille tanskalaisen sisartoimistonsa Magnetixin palvelut dialogistrategiaan ja markkinoinnin automaatioon liittyen. Markkinoinnin automaatiossa Isobarin erikoisosaaminen laajenee asiakkuusohjelmiin, sisällöntuotantoon, CRM-ratkaisuihin sekä verkkokauppa-alustoihin. Isobarin muita palveluita ovat muun muassa digitaaliset markkinointistrategiat, sisältömarkkinointi sekä luova suunnittelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme