Kasvu Open

Bio- ja Kiertotalouden Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Lumir Oy

Jaa

Tuomaristoon teki vaikutuksen Lumir Oy:n tarjoama ainutlaatuinen ratkaisu akustiikka-alalla. Kunniamaininnan saaneelle Dolea Oy:n biohajoaville tuotteille on tuomariston näkemyksen mukaan imua.

Bio- ja Kiertotalouden Kasvupolun voittajaksi valittiin vantaalainen Lumir Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Dolea Oy.

Tuomaristoon teki vaikutuksen Lumir Oy:n tarjoama ainutlaatuinen ratkaisu akustiikka-alalla. Yrityksen kasvutavoite on korkealla ja referenssit vakuuttivat. Tuomaristo kehui tässä olevan suomalaista tutkimus- ja kehitystyötä parhaimmillaan.

Lumir Oy kehittää ja valmistaa bio- ja kiertotalouden mukaisia terveellisiä ja turvallisia akustiikkamateriaaleja. Lumirin tavoitteena on kasvaa akustiikkamateriaalien "Coca-Colaksi", synonyymiksi hyvälle akustiikalle. Yrityksen akustiikkaratkaisuilla voidaan korvata sisäilmastolle haitallisia tuotteita sekä muovipohjaisia materiaaleja.

Kunniamaininnan saaneelle Dolea Oy:n biohajoaville tuotteille on tuomariston näkemyksen mukaan selvä tarve ja imua. Lisäksi tuotteilla on oikea ajoitus ja monia käyttömahdollisuuksia.

Dolea Oy valmistaa ja myy kansainvälisillä markkinoilla uudentyyppisiä, patentoituja kestävän kehityksen mukaisten Dolea-juomapillejä. Yrityksen toimintaa on Dolea-pillien lisenssimyynti Dolea Partnereille, jotka valmistavat ja myyvät pillejä tietyillä alueilla.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Erik Kolehmainen (Metsä Group), Sari Åkerlund (Äänekoski/Plänet B), Toni Ramu (KPMG), Pia Qvintus (VTT), Reetta Strengell (Kemira), Paula Eskola (Motiva), Merja Rehn (Sitra) ja Esa Laurinsilta(UPM).

Bio- ja Kiertotalouden Kasvupolulla mukana ovat polkukumppanit UPM, Metsä Group, VTT, Sitra, KPMG, Äänekoski/Plänet B, Motiva ja Uusiouutiset.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös AskKauko (ExportIn Oy), CoReorient Oy, Magsort Oy ja RePack Design Helsingistä, Viako Oy Espoosta, Vaatelainaamo Vaatepuu Oy Järvenpäästä, Eurowear Oy Lahdesta, Green Disposal Oy Riihimäeltä, Ecomation Oy Salosta, Dafecor Oy Turengista, Doranova Oy Vesilahdesta, Molok Oy Nokialta, Apila Group Oy Ab Kontiolahdesta, Penerg Oy Laukaasta sekä INARI Arctic Cosmetics Oy Kolarista.

Kasvupolun lisätiedot

Satu Haka
050 304 8779
satu.haka@roihu.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme