Biogen Finland Oy

BIOGEN TUKEE PELASTAKAA LAPSET RY:TÄ KORONAVIRUKSEN SEURAUKSIA HELPOTTAVASSA TYÖSSÄ 22 000 EUROLLA

Jaa

Aivoterveyteen erikoistuneen lääkeyhtiö Biogenin säätiö lahjoittaa Suomen Pelastakaa Lapset ry:lle koronaviruksen seurausten helpottamiseen 22 000 euroa. Tukea käytetään muun muassa vähävaraisten lapsiperheiden ruoka-apuun.

Lahjoitus on osa Biogenin säätiön maailmanlaajuista tukiprojektia, jossa pyritään auttamaan kansalaisjärjestöjä sekä taistelemaan koronavirusta vastaan että lievittämään viruksen aiheuttamia seurauksia. Tukea suunnataan testaukseen, etulinjan terveystyöntekijöiden koulutukseen ja kriittisten perusedellytysten kuten ruoan riittävyyden varmistamiseen.

“Koronavirus vaikuttaa ihmisten elämään joka puolella maailmaa. On tärkeää auttaa mahdollisimman nopeasti erityisesti kaikkia niitä, jotka taistelevat eturintamassa virusta vastaan. Suomessa haluamme tukea erityisesti vähävaraisia lapsiperheitä, joille täytyy varmistaa päivittäisen ruoan saaminen. Tiedämme, että Pelastakaa Lapset ry on erinomainen kumppani saattamaan avun perille”, Biogen Finlandin toimitusjohtaja Mikko Fernström sanoo.

”Koronaviruksen vaikutukset jatkuvat vielä pitkään epidemian jälkeen, ja ne iskevät myös Suomessa lapsiin ja vähävaraisiin lapsiperheisiin. Yli 50 paikkakunnalla jaettavien ruokalahjakorttien sekä verkossa tarjottavan psykososiaalisen tuen kautta pystymme auttamaan lapsia, nuoria ja heidän perheitään kaikkein vaikeimman tilanteen yli. Biogenin merkittävä lahjoitus auttaa meitä ulottamaan tukemme yhä useammalle sitä tarvitsevalle, ja olemme siitä hyvin kiitollisia”, kertoo Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Fernström, toimitusjohtaja, Biogen Finland Oy
mikko.fernstrom@biogen.com
Puh. 040 355 1824

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Biogen Finland Oy
Biogen Finland Oy
Bertel Jungin aukio 5c
02600 Espoo

+358 20 7401 200https://www.biogen.com/

Biogen

Biogen on maailman johtava aivoterveyden asiantuntija. Yhtiö on yksi maailman ensimmäisistä bioteknologiayrityksistä, jonka perustivat Charles Weissmann, Heinz Schaller, Kenneth Murray ja Nobel-palkinnon voittajat Walter Gilbert ja Phillip Sharp vuonna 1978. Viimeisen vuosikymmenen aikana Biogen on johtanut innovatiivista tieteellistä tutkimusta, jonka tavoitteena on nujertaa vakavat neurologiset sairaudet.

MS-tauti, Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti ja amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS) vaikuttavat miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Monet ihmiset kärsivät myös harvinaisemmista sairauksista, kuten spinaalisesta lihasatrofiasta (SMA) tai progressiivisesta supranukleaarisesta halvauksesta (PSP).

 

Biogenin säätiö

Biogenin säätiö tukee lapsiperheitä kaikissa niissä maissa, joissa Biogen toimii. Säätiö pyrkii siihen, että kaikilla lapsilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet koulutukseen ja perustarpeiden tyydyttämiseen perhetaustasta riippumatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Biogen Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme