Montinutra Oy

Biotalouden startup Montinutra vaihtaa toimitusjohtajaa

Jaa

Jaakko Pajunen nimitetty Montinutran toimitusjohtajaksi

Kuusikumin pilottituotanto Turussa
Kuusikumin pilottituotanto Turussa

Jaakko Pajunen on nimitetty Montinutran toimitusjohtajaksi ja nykyinen tj. Jukka Mäkelä jatkaa neuvonantajan roolissa sekä hallituksen jäsenenä. Lisäksi Jukka jatkaa nykyisessä roolissaan Montisera-yhtiössä. Tämä ennalta suunniteltu nimitys tulee voimaan 10. Tammikuuta, kun Jukka luovuttaa tehtävänsä henkilökohtaisista terveydellisistä syistä johtuen.

“Otan innostuneena vastaan mahdollisuuden tehdä Montinutrasta uuden bio- ja kiertotalouden menestystarinan ja jatkaa erinomaista tähänastista työtä. Montinutra vastaa kiinnostukseeni palata teknologian pariin ja luoda uutta kestävää liiketoimintaa. Markkinamme osoittavat vahvaa kiinnostusta valmistamamme Kuusikumin™ sovelluksille ja yhtiö onkin erittäin hyvässä vaiheessa kohti tuotteiden kaupallistamista”, Jaakko kertoo.

Jaakko Pajunen on liiketoiminnan kehityksen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella ja kiertotalous-taustalla. Aikaisemmin Jaakko toimi Lassila & Tikanoja:n Kehitysjohtajana. Hänellä on kokemusta niin palvelu- kuin teollisesta liiketoiminnasta uraltaan. Hänellä on Diplomi-insinöörin tutkinto Teknillisestä matematiikasta ja fysiikasta.

Lisätietoja antavat:

Jaakko Pajunen, jaakko.pajunen (at) montinutra.com, +358 44 34 35 162

Jukka Mäkelä, jukka.makela (at) montisera.com, +358 46 876 5223

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuusikumin pilottituotanto Turussa
Kuusikumin pilottituotanto Turussa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Montinutra Oy
Tekniikantie 14
02150 Espoo

http://www.montinutra.com

Montinutra

www.montinutra.com

Montinutra on tuotekehitys- ja tuotantoyhtiö, jonka tavoitteena on muuntaa metsäteollisuuden sivuvirtoja arvokkaiksi bioaktiivisiksi ainesosiksi kosmetiikka-, elintarvike- sekä lääketeollisuudelle käyttäen skaalautuvaa teknologiaamme. Terveysvaikutteinen tuotteemme Qusitol® perustuu vahvaan yliopistotutkimukseen ja on patentoitu suurimmassa osassa pohjoista pallonpuoliskoa. Montinutra on suomalainen osakeyhtiö.

https://www.linkedin.com/company/montinutra-ltd/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.