Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Björn Wahlroos vierailee Hanasaaressa – keskustelutilaisuus on avoin kaikille

Jaa

Maanantaina 25. lokakuuta Hanasaareen saapuu vieraaksi pankkimies Björn Wahlroos. Wahlroos keskustelee juuri julkaistuista muistelmistaan, Barrikadeilta pankkimaailmaan, Hufvudstadsbladetin päätoimittajan Erja Yläjärven kanssa.

Valokuvaaja: Jouni Harala/Förlaget.
Valokuvaaja: Jouni Harala/Förlaget.

”Keskustelu on varmasti antoisaa ja vilkasta. Erja Yläjärvi on kokenut ja taitava toimittaja, jonka uskomme saavan Björn Wahlroosista parhaan irti”, toteaa Hanasaaren ohjelmajohtaja Victor Andersson.

Keskustelutilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille.

”Hanasaari haluaa tarjota laajalle yleisölle keskusteluja kiinnostavien suomalaisten ja ruotsalaisten henkilöiden kanssa. Useimmat tietävät Wahlroosin, mutta huomattavasti harvemmalla on ollut mahdollisuus nähdä hänet läheltä”, Andersson sanoo. 

Keskustelu käydään ruotsiksi, mutta keskustelun jälkeen yleisö voi esittää kysymyksiä myös suomeksi. Tilaisuuden päätteeksi Wahlroos signeeraa kirjojaan.

Aika: 25.10.2021 klo 16.30

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Espoo

Ilmoittautumiset tästä linkistä: https://www.hanaholmen.fi/event/bjorn-wahlroos-keskustelee-muistelmistaan/ 

Lisätietoja antaa Håkan Forsgård, hakan.forsgard@hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Valokuvaaja: Jouni Harala/Förlaget.
Valokuvaaja: Jouni Harala/Förlaget.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme