Blockstore Group

Blockstore Groupin itsepalvelukauppakonseptille kansainvälistä huomiota

Jaa
Blockstore Group palkittiin RFID Journal Awards 'Best use of RFID/IoT to enhance a product or service' -palkinnolla Las Vegasissa, Yhdysvalloissa. RFID Journal Awards -palkinnolla tunnustetaan yrityksiä, jotka ovat erottautuneet kilpailijoistaan menestyneellä RFID tai IoT -teknologioiden käyttöönotolla tai uudella RFID/IoT -tuotteella tai -palvelulla. Blockstore voitti palkinnon automatisoidulla itsepalvelukaupparatkaisullansa, jota yritys tarjoaa vähittäiskauppiaille.

- Pandemia vauhditti nykyistä trendiä kohti itsepalvelua ja kitkatonta kaupankäyntiä. RFID Journal Award -tuomarit olivat vaikuttuneita siitä, kuinka Blockstore on yhdistänyt RFID-teknologian ratkaisuksi, jonka avulla vähittäiskauppatoimijat voivat tarjota tuotteita, milloin ja missä asiakkaat haluavat, ilman huomattavia työvoimakustannuksia. Ratkaisu on myös ympäristön kannalta kestävä. Tämä tulee olemaan iso osa vähittäiskaupan tulevaisuutta, kommentoi Mark Roberti, RFID Journalin perustaja ja toimittaja.

- Tavoitteemme automatisoidussa ja miehittämättömässä vähittäiskaupassa on tehdä itsepalveluostamisesta nopeaa, miellyttävää ja mutkatonta. Tämä on saanut meidät keskittymään kokonaisvaltaisen ja helppokäyttöisen ratkaisun kehittämiseen sekä vähittäiskauppiaan että kuluttajan näkökulmista. Olemme ylivoimaisesti yksi edistyneimmistä miehittämättömän kaupan ratkaisutoimittajista. RFID-teknologian avulla voimme tarjota ainutlaatuista tuotetason seurantaa, joka automatisoi varasto- ja tuotehallinnan sekä optimoi hävikin. On suuri kunnia saada tämä palkinto, joka on tunnustus ratkaisumme ainutlaatuisuudesta ja toiminnallisesta tehokkuudesta näinä haastavina aikoina, kommentoi Juha Maijala, Blockstore Groupin toimitusjohtaja.

RFID Journal Awards ja RFID Journal

Joka vuosi RFID Journal valitsee riippumattoman tuomariston arvioimaan kilpailun ja valitsemaan voittajat. Palkintojen tavoitteena on tunnustaa RFID-teknologian johtajia ja edistää näiden tekniikoiden käyttöönottoa korostamalla parhaita käyttöönottoja ja tuotetarjouksia. Palkinnot jaetaan kahdeksassa kategoriassa.

RFID Journal Awardsin tarkoituksena on antaa yrityksille mahdollisuus oppia parhaista RFID- ja IoT-toteutuksista, nähdä parhaat uudet RFID/IoT-tuotteet ja kuulla uraauurtavista tutkimuksista yliopistoilla.

RFID Journal lanseerattiin 1. maaliskuuta 2002, maailman ensimmäisenä riippumattomana mediayhtiönä, joka omistautuu yksinomaan radiotaajuustunnistukseen ja sen moniin liiketoimintasovelluksiin. Nykyään RFID Journal on ylivoimaisesti maailman johtava RFID-uutisten ja oivallusten lähde. RFID Journalin missio on auttaa yrityksiä käyttämään RFID:tä ja muita Internet of Things (IoT) -teknologioita parantaakseen liiketoimintaansa. www.rfidjournalawards.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henna Hynynen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
henna.hynynen@blockstoregroup.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Blockstore GroupBlockstore Group on suomalainen teknologiayritys, joka tekee itsepalveluostamisesta nopeaa, miellyttävää ja mutkatonta. Yritys tarjoaa ratkaisun automatisoituihin ja miehittämättömiin itsepalvelukauppoihin ja tarjoaa palveluaan vähittäiskauppiaille Euroopassa. Itsepalvelukauppakonseptin avulla kauppiaat voivat tarjota palvelujaan lähellä kuluttajaa ja heillä on mahdollisuus yhdistää kivijalkamyymälä verkkokauppaan, unohtamatta kotiinkuljetusta sekä click-and-collect toimitusmalleja.

Blockstore Group tekee tiivistä yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa luodakseen kestäviä itsepalvelumyymäläratkaisuja ja puskee vähittäiskaupan innovaatiota eteenpäin, jotta ala saa keinoja vastata kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Yritys on perustettu vuonna 2020 ja sitä johtaa tiimi, jolla on vahva osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä, digitalisaatiosta ja teknologiasta.