Luova arvotoimisto Trust

Boltsi valitsi Luovan arvotoimisto Trustin strategiseksi kumppanikseen

Jaa

Boltsi pyörii jatkuvasti vauhdikkaammin. Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittajana tutuksi tullut koko kansan pyörykkä sai lisää kierroksia, kun Leivon Leipomo ja HKScan perustivat yhteisen Boltsi Oy:n toukokuussa 2020. Tuore yhteisyritys valitsi markkinointikumppanikseen Luovan arvotoimisto Trustin.

Boltsi valitsi markkinointikumppanikseen Luovan arvotoimisto Trustin.
Boltsi valitsi markkinointikumppanikseen Luovan arvotoimisto Trustin.

Luova arvotoimisto Trust tutustui mehevään kaura-siemenpyörykkään kesällä 2019 ensimmäisten joukossa.

– Kun tarvitsimme tuotteelle nopeasti nimen ja pakkauksen, kartoitimme kumppaneita, joilla olisi kokemusta elintarvikemarkkinoinnista. Suositusten perusteella valitsimme Trustin ja yhteinen linja löytyikin nopeasti, muistelee Boltsi Oy:n toimitusjohtaja Harri Jaakkola.

Yhteistyön mittaan syventyneen yhteistyön myötä Trustin asiantuntijoista on Jaakkolan mukaan tullut kuin osa Boltsin tiimiä: oman markkinointipäällikköä tai -suunnittelijaa ei tarvita, kun markkinointi hoituu Trustissa. 

Tiimin idearikkaus ja heittäytyminen ovat vakuuttaneet Boltsin väen. Merkittävin strateginen linjaus tapahtui yhteistyön alussa: Boltsista lähdettiin tekemään koko kansalle maistuvaa lisäaineetonta arjen pelastajaa, eikä se jäänyt vain vegaanipiirien suosikiksi. Sittemmin Boltsi-perhe on täydentynyt kolmen vegaanisen kaura-siemenpyörykän lisäksi savukirjolohta sisältävällä Boltsi Fisukalla. Näiden kaikkien lanseeraus on Trustin käsialaa.

– Kumppanuus edellyttää meiltä avoimuutta ja sitoutumista. Annamme mielellämme enemmän tietoa, kun näemme miten Trust pystyy sitä hyödyntämään oman tonttinsa hoidossa, Jaakkola toteaa.

Luovan arvotoimisto Trustin toimitusjohtajan Krista Ahokkaan mukaan kumppanuus ja orgaaninen yhdessä tekeminen mahdollistavat pitkäjänteisen ja systemaattisen markkinoinnin.

– Yhdessä asetetut tavoitteet ja kokonaisuuden jatkuva kehittäminen motivoivat myös tiimiä. Kumppanuuden myötä pääsemme osoittamaan, että todella ymmärrämme liiketoimintaympäristöä ja koko toimialaa. Emme vain reagoi kumppanin toiveisiin vaan edistämme markkinointia proaktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti, Ahokas linjaa.

Kumppanuussopimus kattaa kaiken Boltsin markkinointiviestinnän.

– Boltsihan on maailman ihanin kumppani. Meille on ilo ja kunnia, että Boltsi luottaa meihin kasvunsa tukijana, Ahokas summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Harri Jaakkola, Boltsi, puh. 0500 734 052
Toimitusjohtaja Krista Ahokas, Luova Arvotoimisto Trust, puh. 050 3699314

Kuvat

Boltsi valitsi markkinointikumppanikseen Luovan arvotoimisto Trustin.
Boltsi valitsi markkinointikumppanikseen Luovan arvotoimisto Trustin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Luova arvotoimisto Trust
Luova arvotoimisto Trusthttps://www.trust.fi

Luova arvotoimisto Trust on strategisen markkinoinnin suunnittelun, konseptisuunnittelun ja brändien rakentamisen monipuolinen taitaja, jolla on pitkä kokemus elintarvikemarkkinoinnista. Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella toimiva Trust syntyi vuonna 2020 Markkinointiviestintätoimisto Propagandan ja suunnittelutoimisto Trust Creative Societyn yhdistyessä. Autamme yrityksiä luomaan arvokkaampaa liiketoimintaa.

Boltsi Oy syntyi vuonna 2020 kehittämään Boltsi-tuoteperheen kasvua. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi on perheyritys Leivon Leipomon vahingossa keksimä innovaatio: tarkoituksena oli kehittää tuhti kaura-siemensämpylä. Boltsi voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun vuonna 2019 ja nousi yhdeksi Suomen myydyimmistä pyöryköistä. Kaikki Boltsi-tuotteet ovat lisäaineettomia ja Suomessa tehtyjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Luova arvotoimisto Trust

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme