Bonusapteekki

Bonusapteekki.fi -verkkoapteekki mukaan hävikin torjuntaan

Jaa

Bonusapteekki.fi -verkkoapteekki pelastaa hävikkiin meneviä ravintolisiä ja kosmetiikkatuotteita - useat valmisteet ovat käyttökelpoisia vielä parasta ennen -päiväyksen jälkeen.

Ruoan hävikistä on puhuttu jo useita vuosia ja meneillään olevan Kuluttaja-lehden Hävikkiviikon teemana on ruokahävikki arjessa – keinot ruokahävikin vähentämiseen. Hävikkiä voidaan vähentää myös muissa kulutustavaroissa kuten ravintolisissä ja kosmetiikassa. Tuotteet saattavat päätyä hävikkiin useasta eri syystä. Yleensä syynä voi olla mm. brändimuutos, uudistuva myyntipakkaus, tuotteen poistuminen valikoimasta, liian suuri varasto tai lähestyvä parasta ennen -päiväys. Esimerkiksi kosmetiikassa ei aina ole parasta ennen päiväystä vaan merkintä, miten kauan se pysyy hyvänä avaamisen jälkeen.

Bonusapteekki.fi -verkkoapteekki on tänään 9.9.2020 ottanut käyttöön uuden Rescue - Pelasta mut! -tuotekategorian. Tuotekategorian valikoima koostuu poisto- ja loppueristä, joita ostamme valmistajilta ja maahantuojilta. Mielestämme näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan haluamme tarjota niitä ostettavaksi edulliseen hintaan. www.bonusapteekki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helena Jalonen, apteekkari
044 758 34 41
apteekkari@bonusapteekki.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bonusapteekki
Kauppakeskus DUO, Pietilänkatu 2
33720 Tampere

http://bonusapteekki.fi

Bonusapteekki.fi on täyden palvelun verkkoapteekki. Apteekki sijaitsee Tampereella, mutta palvelee valtakunnallisesti kaikissa apteekkiasiointiin liittyvissä tarpeissa vuorokauden ympäri verkossa 24/7.

Laillisen suomalaisen verkkoapteekin tunnistaa verkkopalvelussa olevasta yhteiseurooppalaisesta tunnuksesta, josta on linkki Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ylläpitämään luetteloon laillisista apteekkien verkkopalveluista.

Bonusapteekki.fi on perheyritys, jonka yrittäjänä toimii apteekkari Helena Jalonen. Apteekkariksi ryhtyminen edellyttää proviisorin tutkintoa, minkä lisäksi jatkuva osaamisen päivittäminen on välttämätöntä apteekin johtamiselle. Lääkelain säädöksistä johtuen apteekin yritysmuoto on toiminimi ja apteekkari on toiminimiyrittäjä.

Apteekkari Helena Jalonen, apteekkari@bonusapteekki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.