Booky.fi Oy

Booky Groupin verkkosivut avattu

Jaa

Logistiikan ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisuihin sekä kirjasto- ja oppikirjakauppaan keskittyvä Booky Group -konserni on avannut ensimmäiset verkkosivunsa. Uudet verkkosivut ovat osa konsernin viestinnän selkeyttämistä. Samalla konsernille luotiin myös oma logo.

Saman verkkosivuston alle tuotu yhtiöiden kokonaisuus tiivistää konsernin palveluiden laajuuden. Kotimaisen, perheomisteisen konsernin yhtiöt Booky.fi Oy, Ostinato Oy, Porvoon Kirjakeskus Oy ja Suomen kirjastopalvelu Oy palvelevat jälleenmyynnin, julkishallinnon, kirjastojen ja kustantamoiden asiakkaitaan laaja-alaisesti ja hyödyntämällä yhtiöiden ammattitaitoa asiakaslupaustensa mukaisesti.  

Uusi verkkosivusto mahdollistaa myös entistä avoimemman viestinnän konsernin toiminnasta, kun yhtiöiden tiedotteet ovat nähtävillä samassa paikassa. 

Booky Groupin ilmeestä, verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi 624 to images and beyond Oy. 

Booky Groupiin kuuluvat laajan valikoiman verkkokirjakauppa Booky.fi Oy, joka tuottaa myös konsernin tukipalvelut, logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Kirjakustantamo Avain on osa Kirjastopalvelua. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 48 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Booky Group, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@bookygroup.fi, puh. 040 755 3319
Konsernin verkkosivut: www.bookygroup.fi, info@bookygroup.fi

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme