Robert Bosch Oy

Bosch Sensortecille toimistot Espooseen ja Ouluun

Jaa
Bosch Sensortec kasvattaa jalansijaansa Suomessa. Kansainvälisen laajentumisen tavoitteena on turvata yhtiön asema johtavana kuluttajaelektroniikan mikroelektromekaanisten (MEMS) antureiden toimittajana. Espooseen ja Ouluun etsitään nyt integroitujen piirien suunnittelun ja sulautettujen ohjelmistojen asiantuntijoita.

MEMS-antureista kehitetään koko ajan pienempiä ja älykkäämpiä niin, että tuotteisiin saadaan sisällytettyä yhä enemmän ominaisuuksia. Yksi kehityksen mahdollistavista teknologioista on anturien digitaalinen signaalinkäsittely, johon uusissa toimipisteissä keskitytään.

”Toiminnan laajentaminen Suomessa on olennainen askel kohti pyrkimystämme säilyttää johtava asema kuluttajaelektroniikkamarkkinoilla”, toteaa Bosch Sensortecin toimitusjohtaja Stefan Finkbeiner. ”Uusien toimipisteiden ansiosta pystymme hyödyntämään alueellisia resursseja sekä hankkimaan parhaat integroitujen piirien ja sulautettujen ohjelmistojen osaajat anturien digitaalisen signaalinkäsittelyn kehitykseen.”

Bosch Sensortecin toiminta kattaa innovatiivisen MEMS-teknologian koko arvoketjun anturijärjestelmistä laitteistoihin ja ohjelmistokehitykseen. Yrityskulttuuri on työntekijäkeskeinen ja tarjoaa hyvien työolosuhteiden ohella erinomaisia kehittymismahdollisuuksia. Bosch Sensortecin työntekijät pääsevät osaksi valtavaa konsernia, joka arvostaa jokaista yksilöä ja tukee kansainvälistä urakehitystä. Monista kilpailijoista poiketen Bosch pyrkii aidosti huolehtimaan yhteiskuntavastuustaan lyhytnäköisen voitontavoittelun sijasta. Konserni on ollut hiilineutraali vuoden 2020 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien. Lisäksi Bosch on taloudellisesti riippumaton yhtiö; yleishyödyllinen säätiö Robert Bosch Stiftung omistaa yli 90 % Boschin osakekannasta.

Useita vapaita työpaikkoja integroitujen piirien ja sulautettujen ohjelmistojen kehityksessä

Bosch Sensortecin tähänastinen menestys MEMS-antureiden ja -ratkaisujen saralla perustuu sen poikkeuksellisen tiimin intohimoon, innovatiivisuuteen ja joustavuuteen. Bosch Sensortec on sitoutunut parantamaan ihmisten elämää ja hyvinvointia MEMS-teknologian avulla arjen joka alueella. Ymmärtämällä käyttäjien tarpeet ja asiakkaiden vaatimukset yritys pystyy kehittämään MEMS-teknologioita, jotka mahdollistavat laajan valikoiman ratkaisuja älypuhelimiin, tabletteihin, puettavaan tekniikkaan, AR/VR-sovelluksiin, älykoteihin ja esineiden internetiin (IoT).

Säilyttääkseen asemansa MEMS-anturiratkaisujen johtavana toimittajana Bosch Sensortec etsii uusia työntekijöitä. Mukaan mahtuu pitkän linjan ammattilaisia, vastavalmistuneita ja opiskelijoita. Bosch Sensortec tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia ja näkymiä integroitujen piirien ja sulautettujen ohjelmistojen osaajille Suomessa. Tällä hetkellä avoinna on useita työpaikkoja Espoossa ja Oulussa. Lisätietoja avoimista työpaikoista löytyy Boschin urasivustolta.

Lisätietoja: 

https://www.bosch-sensortec.com

Robert Bosch GmbH:n täysin omistama tytäryhtiö Bosch Sensortec GmbH kehittää ja markkinoi laajaa valikoimaa mikroelektromekaanisia (MEMS) antureita ja järjestelmiä, jotka on räätälöity älypuhelimia, tabletteja, puettavaa tekniikkaa, älykuulokkeita, AR/VR-laitteita, drooneja, robotteja, älykoteja ja esineiden internetiä (IoT) varten. Tuoteportfolio sisältää 3-akselisia kiihtyvyysantureita, gyroskooppeja, magnetometrejä, integroituja 6- ja 9-akselisia antureita, älyantureita, barometrisiä paineantureita, kosteusantureita, kaasuantureita, optisia mikrojärjestelmiä ja kattavia ohjelmistoja. Vuonna 2005 perustettu Bosch Sensortec on noussut MEMS-teknologian johtavaksi toimittajaksi oman markkinansa sisällä. Bosch on ollut MEMS-anturisegmentin edelläkävijä ja maailmanlaajuinen markkinajohtaja vuodesta 1995. Tähän mennessä yhtiö on myynyt yli 15 miljardia MEMS-anturia. 

Lisätietoja on sivustoilla www.bosch-sensortec.com, twitter.com/boschMEMS, community.bosch-sensortec.com, linkedin.com/company/bosch-sensortec/, youtube.com/user/BoschSensortec

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Katharina Sorg               
Puhelin: +49 711 811-26074
Twitter: @BoschMEMS

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Robert Bosch Oy
Robert Bosch Oy
Robert Huberin tie 16 A
01510 Vantaa

010 48080http://www.bosch.fi

Bosch-konserni on maailman johtava teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 402 600 työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 78,7 miljardia euroa. Konserni on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods ja Energy and Building Technology. Johtavana IoT-yhtiönä Bosch tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykoteihin, teollisuus 4.0:lle ja verkottuneeseen liikkumiseen. Boschin asiantuntijuus anturiteknologiassa, ohjelmistoissa ja palveluissa sekä oma IoT-pilvipalvelu takaavat, että sen asiakkaat voivat saada verkottuneita ja toimialojen rajat ylittäviä ratkaisuja yhdeltä toimittajalta.

Strategisena tavoitteena on helpottaa elämää ja parantaa elämänlaatua tuotteilla ja ratkaisuilla, jotka sisältävät tekoälyä (AI) tai jotka on kehitetty tai valmistettu sen avulla. Yhtiö tarjoaa tekniikkaa, joka on ”Invented for life.”

Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 440 tytäryhtiötä ja paikallista yhtiötä yli 60 maassa. Jos mukaan luetaan myös myynti- ja palveluyhteistyökumppanit, on Bosch tuotanto-, suunnittelu- ja myyntiverkostonsa kautta läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Bosch-konserni on ollut hiilineutraali vuoden 2020 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien. Yhtiön kasvun perusta on sen innovaatiovoima. Tutkimuksessa ja tuotekehityksessä työskentelee noin 76 100 henkilöä 128 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. Heistä noin 38 000 on ohjelmistokehittäjiä.

Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Robert Bosch GmbH:n poikkeuksellinen omistusrakenne takaa konsernin taloudellisen riippumattomuuden. Sen ansiosta yhtiön on mahdollista suunnitella tulevaisuuttaan pitkäjänteisesti ja sijoittaa tulevaisuutensa kannalta välttämättömiin investointeihin etupainotteisesti. Yleishyödyllinen säätiö Robert Bosch Stiftung omistaa 94 prosenttia Robert Bosch GmbH:n osakkeista. Loput osakkeista omistaa Boschin perhe yrityksensä kautta sekä Robert Bosch GmbH. Suurinta äänivaltaa yhtiössä käyttää Robert Bosch Industrietreuhand KG, joka huolehtii myös omistajuuteen liittyvistä toiminnoista.

Lue lisää: www.bosch.fi, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Robert Bosch Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme