Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Bravo!-festivaali tarjoaa tänä keväänä virtuaalisisältöjä ja ulko-ohjelmaa – live-esitykset siirtyvät syksyyn

Jaa

Kansainvälinen lasten ja nuorten esittävän taiteen Bravo!-festivaali tarjoaa iloa ja elämyksiä poikkeusaikana lapsille, nuorille ja perheille. Maaliskuussa 6.−14.3.2021 nähdään kaikille avointa online-ohjelmaa sekä ulkoesityksiä ja etätyöpajoja suoraan päiväkodeissa ja kouluissa rajatuille ryhmille. Festivaalin sisätiloissa tapahtuvat live-esitykset siirtyvät maaliskuulta syksyyn kulttuurikeskusten ohjelmaan. Bravo!-festivaali järjestetään 11. kerran yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Assitej:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kuva: Anna Mattsson.
Kuva: Anna Mattsson.

Online-ohjelmassa nähdään korkeatasoista nukketeatteria, sirkusta, tanssia ja fyysistä teatteria esitystallenteina ja striimauksina kotimaisilta sekä kansainvälisiltä taiteilijoilta. Ohjelma on maksutonta. Tarkempi ohjelma päivittyy www.bravofestivaali.fi -sivustolle 24.2. mennessä.

Bravo!-festivaali jalkautuu kouluihin ja päiväkoteihin

#digiteatterin tilausteos Tekoälyseikkailu 1994 tuo uudenlaisen esityskokemuksen alakoululaisille luokkahuoneessa, kun älylaitteiden kautta sukelletaan yhteiselle aikamatkalle vuoteen 1994 ja tekoäly kuljettaa tarinaa yleisön lähettämien kuvien ja tekstien perusteella.

Teater Kojan sekä Lasten Estradi ilahduttavat tuoreilla ulkoesityksillään päiväkotien ja koulujen lapsia sekä ruotsiksi että suomeksi. Esitykset tapahtuvat rajatuille ryhmille turvallisesti ulkona, korona-rajoitusten puitteissa.

Syksyllä kulttuurikeskuksissa nähtävät esitykset

Syksyyn siirtyvät live-esitykset näyttävät laajan kattauksen uutta kotimaista lapsille ja nuorille suunnattua esittävän taiteen sisältöä. Esitykset siirtyvät osaksi kulttuurikeskusten syksyn ohjelmaa ja tarkat esityspäivämäärät ilmoitetaan myöhemmin sekä kulttuurikeskusten että Bravo!-festivaalin sivuilla. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan joko esityksen uuteen ajankohtaan tai ne lunastetaan takaisin ostotahon, esimerkiksi lippu.fi-sivuston kautta.

Lisätiedot:

Tuottaja Riikka Siirala, riikka.siirala@assitejfi.org, +358 50 3375927

Pressikuvat ladattavissa festivaalin nettisivuilta 24.2. mennessä.
www.bravofestivaali.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja
Riikka Siirala
050 3375927, riikka.siirala@assitejfi.org
Lasten ja nuorten kansainvälinen esittävän taiteen Bravo!-festivaali / Suomen Assitej ry

Viestintäsuunnittelija
Terhi Honkio
040 169 9706, terhi.honkio@hel.fi
Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-aika
viestintä- ja markkinointipalvelut

Kuvat

Kuva: Anna Mattsson.
Kuva: Anna Mattsson.
Lataa
Teater Kojanin Toppatakkiteatteri esitetään Bravo!-festivaalilla päiväkotien ja koulujen pihoilla. Kuva: Simon Strömsund.
Teater Kojanin Toppatakkiteatteri esitetään Bravo!-festivaalilla päiväkotien ja koulujen pihoilla. Kuva: Simon Strömsund.
Lataa
Red Nose Companyn Keisarin uudet vaatteet striimataan Bravo!-festivaalilla maaliskuussa. Kuva: Tero Ahonen.
Red Nose Companyn Keisarin uudet vaatteet striimataan Bravo!-festivaalilla maaliskuussa. Kuva: Tero Ahonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsingin kulttuurikeskukset Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa ja Vuotalo tarjoavat kaupunkilaisille kulttuuritapahtumia, esityksiä, näyttelyitä, kursseja ja taidekasvatusta.

Annantalo
Caisa
Kanneltalo
Malmitalo
Maunula-talo
Stoa
Vuotalo

Liput kaikkiin esityksiin: Kulttuurihelsinki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Festivalen Online Bravo! bjuder på virtuella föreställningar för barn och unga5.3.2021 11:20:10 EETTiedote

Lördagen den 6.3.2021 inleds festivalen Online Bravo!, en virtuell scenkonstfestival för barn och unga, dagis- och skolgrupper samt familjer. Festivalen bjuder på högklassig dockteater, cirkus, dans och fysisk teater i form av inspelade eller streamade föreställningar med inhemska och utländska scenkonstnärer. Programmet är gratis. En del av föreställningarna kommer att spelas även i Helsingfors stads kulturhus i höst.

Nuori Taide Helsinki 2021 - nuorten taiteilijoiden yhteisnäyttelyn teosten haku alkanut4.3.2021 14:39:04 EETUutinen

Nuori Taide Helsinki 2021 on 15–26-vuotiaiden nuorten töistä koostuva yhteisnäyttely, joka järjestetään Kanneltalon galleriassa 20.5–23.6.2021. Näyttelyn tavoitteena on vuosittain nostaa esiin vaihtuvien teemojen avulla nuorten ajatuksia, näkökulmia ja osaamista taiteen keinoin. Vuoden 2021 näyttelyn teemana on See the Sea - näe meri, koe taide, joka inspiroituu kesällä avautuvasta Helsinki Biennaalista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme