Break Sokos Hotel Eden avataan jälleen

Tänä kesänä suomalaiset matkustavat kotimaassa. Oulun Break Sokos Hotel Eden kylpylöineen avataan jälleen 11.6.2020.
”Meillä näkyy nyt asiakkaiden luottamuksen palautuminen, ja hotellivarauksia tehdään parhaillaan kesälomia ja viikonloppumatkoja varten. Olemme tehneet paljon uusia toimenpiteitä turvallisen hotellimajoituksen takaamiseksi ja toivotamme asiakkaat tervetulleiksi hotellielämysten pariin”, kertoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.
Kaikissa S-ryhmän hotelleissa kiinnitetään nyt erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Huonesiivousta on tehostettu, turvaväleistä pidetään huolta ja käsien puhtaudesta huolehtiminen on tehty helpoksi. Henkilökunnalla on tarkka ohjeistus hygieniaan ja asiakkaita opastetaan eri tavoin turvalliseen asiointiin. Aamupalat tarjoillaan lautasille, ja ravintoloiden asiakaspaikoissa huomioidaan riittävät turvavälit. Kylpylässä hygieniasta huolehditaan myös tarkasti. Uima-allasvesissä käytetään aina desinfiointikemikaalina klooriyhdisteitä, joiden ansiosta mahdolliset virukset tuhoutuvat nopeasti uima-allasveteen joutuessaan. (lähde: THL)
”Olemme innoissamme, että saamme taas ottaa vastaan asiakkaita Edeniin. Teemme töitä lähes ympäri vuorokauden, että kaikki on valmiina iloisia ja turvallisia vierailuja varten”, sanoo Break Sokos Hotel Edenin hotellinjohtaja Tiina Vähäkuopus.
Kaikkiin S-ryhmän hotelleihin voi tehdä varauksia ja ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa verkkosivuilta sokoshotels.fi ja radissonblu.com. Sokotel operoi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Tallinnassa ja Pietarissa 18 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Jarkko Härmälä, toimitusjohtaja Sokotel Oy, jarkko.harmala@sok.fi, 050 388 4378
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Tallinnassa ja Pietarissa 18 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
S-Etukortin käyttö puhelimella laajenee – nyt mukana kaikki ravintolat, pian myös Kerää ja skannaa -palvelu16.10.2025 08:02:00 EEST | Tiedote
Bonuksen kerryttäminen puhelimella onnistuu nyt kaikissa S-ryhmän ravintoloissa. Lähitulevaisuudessa lompakon uskaltaa jättää kotiin entistäkin useammin, kun mobiilikortti saavuttaa myös monesta Prismasta löytyvän suositun Kerää ja skannaa -palvelun.
Oulun ravintolakentälle tunnustusta – Radisson Blu Oulu sai arvostetun Rotisseur-kilven13.10.2025 09:15:06 EEST | Tiedote
Radisson Blu Hotel Oulun yhteydessä toimiva Tilausravintola Toivo on saanut kunnian liittyä kansainväliseen gastronomiseen yhteisöön, ja vihitty Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintolaksi.
S-ryhmän tammi–syyskuun myynti kasvoi edellisvuodesta10.10.2025 07:57:00 EEST | Tiedote
S-ryhmään kuuluvien alueosuuskauppojen, SOK:n ja niiden tytäryhtiöiden veroton vähittäismyynti tammi–syyskuussa 2025 oli 10 761,8 miljoonaa euroa. Myynti kasvoi 1,2 prosenttia edellisvuodesta. Marketkaupan ohella kauppa kävi vilkkaasti etenkin S-ryhmän hotelleissa ja ravintoloissa.
Kasvisten syönti koetaan hankalaksi ja kalliiksi – S-ryhmältä helpottavia ratkaisuja7.10.2025 08:40:55 EEST | Tiedote
Kasvisten kulutus on Suomessa selvästi jäljessä uusista ravitsemussuosituksista. Vaikka lähes 70 prosenttia vastaajista tietää, että kasviksia tulisi syödä yli 500 grammaa päivässä, toteutuu tämä arjessa vain joka neljännellä. Tieto suosituksista ei vielä johda tekoihin, ja uusia konkreettisia ratkaisuja tarvitaan. S-ryhmä helpottaa nyt kasvisten syömistä tuomalla myyntiin valmiiksi pestyjä, pilkottuja ja kuorittuja Helpot ja nopeat -tuotteita.
Suomalaiset panostavat entistä enemmän lemmikkiensä ravintoon – S-ryhmä tuo myyntiin superpremium-lemmikinruokasarjan22.9.2025 07:30:00 EEST | Tiedote
S-ryhmän myyntidatan ja kuluttajatutkimusten mukaan suomalaiset haluavat panostaa yhä enemmän lemmikkiensä ravintoon. Tärkeitä valintakriteereitä ovat lemmikin oma mieltymys, alkuperämaa, laadukkuus ja hinta-laatusuhde. S-ryhmä laajentaa tarjontaansa superpremium-lemmikinruokasarjalla, joka tulee myyntiin Prismoihin, suurimpiin S-marketteihin ja S-kaupat ruoan verkkokauppaan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme