Restel Hotellit Oy

Brödin uuden listan ruuat ovat rentoja mutta laadukkaita

Jaa

Ravintola Bröd Punavuoren uusi ruokalista on julkaistu. Vuoden ensimmäinen lista kokoaa konstailemattoman kirjon ruokia, joita yhdistää bistromainen rouheus. Listan runko rakentuu neljästä alku- ja jälkiruuasta sekä viidestä pääruuasta. Luomu ja paikallisuus näkyvät listalla, mutta ei liian hallitsevasti.

ROSMARIINI-LOHIPASTRAMI
ROSMARIINI-LOHIPASTRAMI

Ravintolan olemus istuu hienosti Hotel Indigo® -boutiquehotelliketjun ruokafilosofiaan ja brändille ominaiseen ’naapuruston tarinaan’. Bröd on urbaani bistro, jonka uusi ruokalista nostaa esiin vahvasti paikallisuutta ja kotimaisuutta. Varsinkin listan jälkiruuat ilottelevat lähituotannolla, tarjoten Ekbergin suklaakakkua, Helsingin meijeriliikkeen juustoa sekä maailmalla palkitun Kyrö Distilleryn ruisginilla ryyditettyä juustokakkua. 

”Tarjoamme paikallisiin ja sesongin tyypillisin raaka-aineisiin pohjautuvaa modernia bistromaista ruokaa, jossa maistuu helsinkiläisyys, skandinaavisuus ja eurooppalaisuus”, kertoo keittiömestari Jyrki Männynsalo. ”Uuden listan ruuat ovat rentoja mutta laadukkaita. Listalta on helppo valita oman makumaailman mukaiset suosikit, oli asiakkaamme sitten punavuorelainen naapuri tai kansainvälinen hotellivieras”, jatkaa Männynsalo.

Alkuruuat virittelevät makunystyröitä Pohjolan mauilla, kuten lohipastramilla ja leppäsavustetulla poron paahtopaistilla. Mannermaisen mausteen näille tuovat tiikeriravun pyrstöt. Myös vegaaneille löytyy vaihtoehtoja niin alku- kuin pääruokavalikoimassa. Pääruuat riemastuttavat enemmän klassisten makujen tyyliin. Kuhaa valkoviinikastikkeessa, Brödin keittiön twistillä höystettynä. Muhevaa 12 tuntia haudutettua ahvenanmaalaisen Ulfsby Gård -tilan luomukaritsaa keittiön oman tumman rakuunakastikkeen kera. Lihan ystäville tarjotaan tiristen paistettu tuhti Tammisen Rotukarjan Entrecôte Brödin maustevoilla viritettynä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Männynsalo, Chef de Cuisine, +358 40 514 0045, jyrki.mannynsalo@restelhotels.fi
Timo Vehmas, IHG-hotellit, Senior Brand Manager, +358 40 674 3340, timo.vehmas@restelhotels.fi

Kuvat

ROSMARIINI-LOHIPASTRAMI
ROSMARIINI-LOHIPASTRAMI
Lataa
HAUDUTETTUA KUHAA
HAUDUTETTUA KUHAA
Lataa
NAPUE GIN JUUSTOKAKKUA JA KARPALOSORBETTIA
NAPUE GIN JUUSTOKAKKUA JA KARPALOSORBETTIA
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Hotellit Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restelhotels.fi

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on avattu 3.3.2015. Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Bulevardi 26. Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on täysin uusi hotellikonsepti Suomessa sekä Pohjoismaiden ensimmäinen Hotel Indigo® -hotelli. Lähimmät sisarhotellit sijaitsevat tällä hetkellä Pietarissa ja Berliinissä. Hotel Indigo® kuuluu InterContinental Hotels Groupin hotelliperheeseen. Ensimmäinen Hotel Indigo® avattiin Houstonissa, Yhdysvalloissa vuonna 2004. Hotel Indigo® on yksilöllisten boutique-hotellien ketju, joita toimii maailmalla jo yli 80. www.hotelindigo.com.

Restel Hotellit Oy tarjoaa 43 hotellia sekä yli 50 ravintolaa. Restel Hotel Groupin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Hotellit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme