Vaasan kaupunki - Vasa stad

Bussimatkan voi maksaa nyt kännykällä

Jaa

Vaasassa voi maksaa bussimatkan kännykällä 28.10.2019 alkaen.

Mobiililipun bussimatkaa varten voi ostaa lataamalla Waltti Mobiili –sovelluksen puhelimeen Google Playsta tai App Storesta. Valittavana on kertalippu tai vuorokausilippu. Mobiililipun voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä.

Mobiililipulla voi matkustaa Kanta-Vaasan alueella bussilinjoilla 1–5, 7–11 ja 13–16, koululais- ja erikoisvuoroilla E1–E5 sekä linjalla 6 välillä Vaasan keskusta–Kivihaka. Palvelubusseissa mobiililippu ei ole käytössä.

Mobiililippu luetaan bussissa näyttämällä puhelimen näytöltä lippua lukijalaitteelle. Lippu pitää ostaa ennen matkan alkua.

Valittavana kertalippu tai vuorokausilippu

Mobiilisovelluksella aikuisten kertalipun hinta on 3 euroa ja lapsen 1,50 euroa (6–18-vuotiaat). Samaan puhelimeen voit ostaa myös useita lippuja esimerkiksi aikuisen ja lapsen yhteistä matkaa varten. Alle 7-vuotiaat lapset saavat matkustaa maksavan matkustajan mukana maksutta.

Uutena Vaasan busseissa otetaan käyttöön vuorokausilippu, joka on voimassa 24 tuntia lipun ostohetkestä. Vuorokausilipun hinta aikuiselta on 5,20 euroa ja lapselta 3 euroa (6–18-vuotiaat).

Opiskelija-alennusta ei ole saatavilla mobiililippuun.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet Waltti Mobiilin käyttöön saat verkkosivuilta osoitteesta vaasa.fi/walttimobiili tai Wasa Citybusin ja Kansalaisinfon palvelupisteiltä.

Yhteyshenkilöt

joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund
anastassia.backlund@vaasa.fi
puh. 040 578 8499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Rakennushistoriallinen helmi huutokaupataan Vaasassa – paljon mahdollisuuksia asumiskäyttöön11.5.2021 14:49:45 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunki huutokauppaa Klemettilästä sijaitsevan kolmikerroksisen tiilirakennuksen ja kaksikerroksisen puurakennuksen ulkorakennuksineen, sekä luovuttaa rakennusten tontit maanvuokrasopimuksilla uudelle omistajalle. Vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat kohteet muodostavat rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittävän kokonaisuuden, jollaisia tulee saataville hyvin harvoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme