RPT Byggfakta Oy

ByggSMART – kiinteistö- ja rakennusalan verkkomessut 11. lokakuuta

Jaa
Kiinteistö- ja rakennusalan ByggSMART-verkkomessut tulevat taas. Tapahtuma kokoaa virtuaalisesti yhteen kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset kuulemaan alan kuumimmista trendeistä ja uutuuksista. Syksyn ByggSMART järjestetään tiistaina 11. lokakuuta.

– RPT on toiminut vuodesta 1975 rakennusalan myynnin tukena. Lähes viisi vuosikymmentä rakennusalan tietokantojen parissa antaa vankan pohjan tapahtuman järjestämiselle. Rakennusalan toimijoiden keskuudessa suuren suosion saanut ByggSMART pidetään nyt jo viidennen kerran, markkinointipäällikkö Henrika Forss kertoo.

– Messupäivän ohjelmassa on tuttuun tapaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, joissa esitellään muun muassa alan trendejä ja tiedolla johtamiseen tarvittavia työkaluja. Virtuaalisessa tapahtumassa on mahdollisuus esittää kysymyksiä, verkostoitua ja tutustua asiantuntijoihin.

ByggSMARTissa ovat tällä kertaa mukana muun muassa Oomi, Forecon, Geberit, Prodlib, Forecon Prix, Grow Your Business ja RPT SMART. Lisätietoja puhujista ja ohjelmasta sekä tallenteet edellisistä messuista löytyvät osoitteesta byggsmart.rpt.fi.

ByggSMART-sivustolla pääset veloituksetta rekisteröitymään tulevan tapahtuman messuvieraaksi. ByggSMARTissa pääset kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Tervetuloa osallistumaan rakennusalan kiinnostavimpaan virtuaalitapahtumaan!

Verkkomessut järjestää RPT Byggfakta ja tapahtumatuotannosta vastaa Business Insight Group.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa: RPT Byggfakta Oy:n markkinointipäällikkö Henrika Forss,
+358 50 5950 789, henrika.forss@rpt.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

https://www.rpt.fi

RPT Byggfakta Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalveluyhtiötä Byggfakta Groupia. Yhtiö toimii Espoossa, ja sen palveluksessa on 60 henkilöä. RPT on tarjonnut tietopalveluita Suomessa vuodesta 1975. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy