Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Camilla Läckberg ja Sirpa Kähkönen suomalais-ruotsalaisessa kirjailijakeskustelussa

Jaa

Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus järjestää syksyn kuluessa keskustelusarjan suomalaisille ja ruotsalaisille kirjailijoille. Sarjan ensimmäinen keskustelu kuullaan 20. elokuuta klo 14 Suomen aikaa, ja siinä Sirpa Kähkönen kohtaa ruotsalaisen kollegansa Camilla Läckbergin.

Camilla Läckberg on kansainvälisesti menestynyt dekkari- ja lastenkirjailija, jonka teoksia on käännetty 43 kielelle ja julkaistu yli 60 maassa.

Sirpa Kähkösen teoksista moni on ollut Finlandia-palkintoehdokkaana. Hänet tunnetaan erityisesti historiallisia ja yhteiskunnallisia aiheita käsittelevänä romaani- ja tietokirjailijana.

Hanasaarella on erityisesti tällä hetkellä tärkeä tehtävä ruotsalais-suomalaisen vuoropuhelun mahdollistajana. Toimintaa on voitu jatkaa erilaisten digitaalisten palveluiden ja alustojen ansiosta osin uudessa muodossa.

”Kirjailijakeskustelusarja osoittaa, että pystymme pitämään yllä rajat ylittäviä suhteita pandemiasta huolimatta. Rajoja ylittävä vuoropuhelu on aina ollut itsestäänselvyys taiteilijoille, kirjailijoille ja muille luovien alojen toimijoille. Haluamme omalta osaltamme vaalia ja tukea sitä”, Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman sanoo.

Camilla Läckberg ja Sirpa Kähkönen keskustelevat Zoom-alustalla. Keskustelutapahtuma on ilmainen, mutta vaatii etukäteisilmoittautumisen.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä: www.hanaholmen.fi/sv/event/camilla-lackberg-och-sirpa-kahkonen/

Digitaalisten kirjailijakeskustelujen sarja jatkuu vielä kahdella tapaamisella, joista toinen on syyskuussa ja toinen lokakuussa. Tiedot tulevien keskustelujen kirjailijavieraista julkaistaan pian. Otavan kirjasäätiö tukee sarjan järjestämistä.

Kuva: Camilla Läckberg: Claudio Bresciani/TT, Sirpa Kähkönen: Jonne Räsänen/Otava 2019

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme