CarCare Finland Oy

Carcare kansainvälistyy - nimestä tulee Biila

Jaa

Carcare Finland on jatkossa Biila Solutions. Yhtiön palvelut, Biila Care ja Biila Go säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen taustalla on kansainvälistyminen.

”Olemme valmistelleet pidempään liiketoiminnan kasvamista ulkomaille. Avaamme Ruotsin liiketoiminnan syksyllä, Biilan toimitusjohtaja Aapeli Kallunki kertoo.

Kallunki sanoo Ruotsiin siirtymisen olevan luonnollinen askel liiketoiminnan kehittämisessä.

”Ruotsissa toimintaympäristö on monelta osin Suomen kaltainen, mutta automäärät siellä ovat huomattavasti suuremmat”, Kallunki sanoo.

Biilan tavoitteena on kasvaa tulevaisuudessa myös muihin Pohjoismaihin.

”Biila tarkoittaa saameksi autoa, joka viestii vahvasti pohjoismaisista arvoista. Biila -nimi antaa meille vapauden toimia kansainvälisesti”, Kallunki kertoo nimen taustoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aapeli Kallunki, Biila Solutions:n toimitusjohtaja, aapeli.kallunki@biila.io, puh. +358404147403

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

CarCare Finland Oy
PL 8
01531 Vantaa

http://www.carcare.fi

Biila tekee elämästä autojen kanssa helpompaa digitalisoimalla palveluita. Biila Go kokoaa yhteen auton siirron tarvitsijat ja liikkuvat ihmiset. Biila Care kutsuu auton huoltoon ja tarjoaa autoilijalle kaikki hänen autolleen tarvitsemansa palvelut yhden sovelluksen kautta.

Biilan vuoden 2018 liikevaihto oli n. 1,2 miljoonaa euroa, ja tämän vuoden liikevaihtoarvio on 1,7 miljoonaa. Yritys työllistää 18 henkilöä, ja Biila Go -palvelussa rekisteröityneitä kuljettajia on 2248 henkilöä.

Nimenmuutos on voimassa 10.9.2019 alkaen.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta CarCare Finland Oy