Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Carl Haglund on nimitetty Veritas Eläkevakuutuksen toimitusjohtajaksi

Jaa

Veritas Eläkevakuutuksen hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi KTM Carl Haglundin.

Haglund työskentelee tällä hetkellä johtajana konsulttiyritys Accenturessa ja siirtyy Veritaksen palvelukseen viimeistään tammikuussa 2022. Haglund on aiemmin työskennellyt varatoimitusjohtajana bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupissa, Suomen puolustusministerinä ja Euroopan parlamentin jäsenenä.

”Eläkejärjestelmä on yksi yhteiskuntamme peruspilareista. Carl Haglundin aiempi kokemus eduskunnasta ja Suomen hallituksesta tuo Veritakselle ja eläkealalle syvää ymmärrystä Suomen hyvinvointiyhteiskunnan kehittämisestä. Ansioituneena johtajana ja yrittäjänä Haglund vahvistaa Veritaksen sitoutumista yrittäjiin eläkejärjestelmässä”, sanoo Veritaksen hallituksen puheenjohtaja Kaj-Gustaf Bergh.

”Eläkejärjestelmällä ja eläkeyhtiöillä on tavattoman tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä, joka koskettaa kaikkia suomalaisia. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään näiden tärkeiden kysymysten parissa”, Carl Haglund sanoo.

”Veritaksella on hyvä kasvustrategia, jota on mukava päästä toteuttamaan yhdessä motivoituneiden työntekijöiden kanssa. Olen iloinen ja nöyrä uuden tehtävän edessä ja odotan kovasti, että pääsen aloittamaan työt Veritaksessa!”

Haglund aloittaa tehtävänsä perehtymisohjelmalla, joka tehdään yhteistyössä Finanssivalvonnan kanssa. Perehtymisjakso on normaali käytäntö työeläkealan ulkopuolelta tuleville toimitusjohtajille, sillä laki edellyttää toimitusjohtajalta hyvää työeläkevakuutustoiminnan tuntemusta. Veritaksen talousjohtaja Tommy Sandås hoitaa toimitusjohtajan tehtävää perehtymisjakson loppuun asti.

Lisätietoja:

Kaj-Gustaf Bergh, Veritaksen hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 524 7730

Haglund antaa mielellään haastatteluja sen jälkeen, kun on aloittanut työt Veritaksen palveluksessa. Haastattelupyynnöt: Suvi Asikainen, viestintäpäällikkö, puh. 050 560 0117, etunimi.sukunimi(at)veritas.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Veritas on yrittäjien eläkevakuuttaja, ihmisläheisellä otteella. Veritas tukee asiakkaitaan uran eri vaiheissa ja huolehtii yli 110 000 henkilön työeläketurvasta. Sijoitamme tulevia eläkkeitä varten kerätyt varat tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme