Kokkolan kaupunki

Centria ja Kokkolan kaupunki mukana Studia-messuilla

Jaa

Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolan kaupunki ovat mukana 23.-24.11.2021 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Vuoden tauon jälkeen jälleen livetapahtumana järjestettävät Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, jossa esitellään monipuolisesti erilaisia jatkokoulutusmahdollisuuksia toisen asteen opiskelijoille.

Messukeskuksessa esittäytyvät useat ammattikorkeakoulut ja yliopistot kotimaasta ja ulkomailta. Centria esittelee messuilla erityisesti keväällä 2022 haussa olevat koulutuksensa.

”Koulutustarjonnassa uusi avaus on akkutekniikka, jota tarjotaan muuntokoulutuksen lisäksi ensi syksynä aloittaville kemiantekniikan ja sähkötekniikan insinööriopiskelijoille suuntautumisvaihtoehtona”, kertoo Centrian opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

Koulutuksista ja niihin hakeutumisesta sekä opiskelusta Centriassa pääsee keskustelemaan messuilla niin mukana olevien opiskelijalähettiläiden kuin henkilöstön edustajien kanssa. Centrian osastolla on mukana myös Kokkolan kaupunki. Studia-messut ovat aloitus Kokkolan kaupungin ja Centrian valtakunnalliselle opiskelijamarkkinointikampanjalle, joka jatkuu aina maaliskuun yhteishakuun saakka. Kampanja on suunnattu nuorille ja heidän vanhemmilleen.

”Haluamme tuoda Kokkolaa esiin opiskelijakaupunkina, joka tarjoaa hyvät puitteet vapaa-aikaan ja harrastamiseen. Kun opiskelija ottaa vastaan opiskelupaikkansa, hän valitsee myös kotikaupunkinsa vähintään opiskelun ajaksi. Opiskelijat ovat meille merkittävä osa elävää ja uusiutuvaa Kokkolaa. Yritykset hakevat nyt osaavaa työvoimaa ja tarjoavat monipuolisia uramahdollisuuksia – alueelle jo asettuneet opiskelijat ovat merkittävä voimavara myös yrityksille”, toteaa Kokkolan kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Päivi Korpisalo.

Kampanjan voi nähdä Ilta-Sanomien digitaalisissa sisällöissä ja Helsingin Sanomien koulutusliitteessä sekä useissa somekanavissa.

Yhteyshenkilöt

Päivi Korpisalo
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Kokkolan kaupunki
paivi.korpisalo@kokkola.fi
puh. 0447809095

Mari Emmes
Opintoasiainpäällikkö
Centria-ammattikorkeakoulu
mari.emmes@centria.fi
puh. 044 725 0040

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme