Vaasan kaupunki - Vasa stad

Chat-palvelu avautuu lasten ja perheiden sosiaalipalveluissa

Jaa

Lasten ja perheiden sosiaalipalvelujen chat on avautunut tiistaina 24.3.2020 klo 8. Chat palvelee joka arkipäivä maanantaista perjantaihin klo 8 – 16. Vastaajina toimivat Vaasan kaupungin perheohjaajat.

Koronavirustilanteesta johtuen joitakin sosiaalipalveluita on jouduttu keskeyttämään ja toimintoja supistamaan, kuten perheneuvolan toimintaa. Perheneuvolassa on avattu päivystys- ja neuvontapuhelin, joka on avoinna ma –pe klo 9-15, puh. 06 325 2650.

– Lapsi- ja perhesosiaalityö sekä lasten ja perheiden palvelut vastaavat muuttuneeseen tilanteeseen avaamalla chat-palvelun. Chatissa annamme perheille ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi tarjolla olevista sosiaalipalveluista sekä vanhemmuuteen, lapsiin ja nuoriin liittyvisssä asioissa, kertoo lasten ja perheiden palvelujen palvelualuejohtaja Carina Nåhls.

Chat löytyy Vaasan kaupungin verkkosivuilta: www.vaasa.fi/sosiaalipalvelut-ja-arjen-tuki Chat aukeaa klikkaamalla sivun oikean alareunan vihreää palkkia, jossa lukee Asiakaspalvelu.

Aikaisemmin avatut ehkäisevän perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelun chatit sulkeutuvat toistaiseksi, sillä neuvonta ja ohjaus keskitetään kokopäiväisesti lasten ja sosiaalipalvelujen chat-palveluun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelualuejohtaja, Lasten ja perheiden palvelut, Carina Nåhls, puh. 040 358 2516, carina.nahls@vaasa.fi
Palvelualuejohtaja, Lapsi- ja perhesosiaalityön palvelualue, Jussi Björninen, puh. 0400 860 096, jussi.bjorninen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme