Chico´s kevensi ruokalistaansa ja toi burgerien rinnalle vurgerit

Vuonna 1991 perustettu Chico´s on tunnettu brändi, mutta nyt sen mielikuva halutaan tuoda tähän päivään uudenlaisen palvelukulttuurin, uuden sisustuksen ja päivitetyn ruokalistan kautta. Uusi Chico´s on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien mutkaton ja matalan kynnyksen vakkarimesta.
Chico´sin ruokafilosofiana on Californian comfort food, jossa sekoittuvat amerikkalaisen ja meksikolaisen ruokakulttuurin maut. Fuusiokeittiö tarjoaa ruokailijoille nyt myös enemmän raikkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka huokuvat visuaalista kauneutta.
– Ruokien yhdisteleminen on tämän päivän juttu! Voit valita erikokoisia ja makuisia annoksia luoden juuri sinulle sopivan tavan ruokailla, kertoo ryhmäpäällikkö Petri Mälkiä.
Chico´sin ruokalistalle on lisätty kasvisruokatarjontaa ja perinteisten burgereiden rinnalla nähdään nyt uudet mehukkaat vurgerit eli kasvisburgerit, jotka hurmaavat paatuneimmankin lihansyöjän. Sekä burgereita että vurgereita voi tuunata makunsa mukaan!
Uusi ruokalista on laadittu nimiä myöten rennolla otteella ja huumorilla. Annosten joukosta löytyy muun muassa My Girlfriend Is Not Hungry Nachos, Hello I'm Hallokado ja Holy Pork Ribs – lisukkeena tietysti Ranet.
Chico´sissa koko tiimi ponnistelee sen eteen, että kaikki syntyy kestävällä ja ympäristön huomioivalla tavalla, vastuullisesti, joka päivä. Ravintolassa suositaan kotimaisia, lähialueella tuotettuja raaka-aineita, ruokahävikin pienentämiseksi tehdään jatkuvasti työtä ja uusi sisustus on suunniteltu hyödyntäen kierrätettäviä materiaaleja.
Henkilökunnan merkitys uudenlaisen palvelukulttuurin luomisessa nähdään kiistattomasti brändiuudistuksen tärkeimpänä elementtinä.
– Palvelun uusia teemoja ovat muun muassa Bongaa hetki, Välitä vakkariksi ja Kiitä kaveria. Näihin panostetaan aivan uudenlaisella myyntivalmennuksella, Petri Mälkiä kertoo.
Tällä hetkellä Chico´s-ketjun ravintoloita on seitsemän. Ilmeen uudistamisen lisäksi suunnitteilla on tulevaisuudessa myös toiminnan laajentaminen. Tavoitteena on, että vuonna 2022 HOK-Elannolla olisi jo yli 10 viihtyisää, houkuttelevaa ja ajassa elämää Chico´sia asiakasvirtojen äärellä.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petri Mälkiä, Ryhmäpäällikkö, HOK-Elanto, Puh. 010 76 60664, petri.malkia@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 700 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2024 oli yli 2,6 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee lähes 7 000 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.
Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto
HOK-Elannon ravintola Stensvik – Kitchen & Rooftop avautuu Hybridiarena Hypessä29.4.2025 10:22:13 EEST | Tiedote
HOK-Elannon uusi ravintola Stensvik – Kitchen & Rooftop avaa ovensa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevassa Hybridiarena Hypessä tiistaina 29. huhtikuuta. Korkealla seitsemännessä kerroksessa sijaitseva ravintola yhdistää skandinaavisen brasserie-keittiön, laadukkaat viinit sekä 600-paikkaisen kattoterassin.
Grillit koreaksi aasialaisilla mauilla – viime kesänä pääkaupunkiseudulla villinneet pinsat saavat sisaren23.4.2025 10:21:37 EEST | Tiedote
HOK-Elanto polkaisee kevään grillikauden käyntiin korealaisilla grillitacoilla. Aasialaiset ja etenkin korealaiset maut trendaavat nyt niin kansainvälisissä kuin suomalaisissakin keittiöissä, ja alkavan kesäkauden kunniaksi on aika pistää myös grillit koreaksi. Rapeita ja kuohkeita sorriso-leipiä sekä muita korealaisten grillitacojen aineksia on saatavilla kaikista HOK-Elannon Prismoista, valikoiduista S-marketeista, sekä Food Market Herkku -myymälästä 24.4.2025 alkaen.
Prisma Sellon remontti päätökseen – uudistettu myymälä tarjoaa ratkaisun arjen ruokapulmaan7.4.2025 08:59:36 EEST | Tiedote
Tammikuussa 2025 alkanut reilun kolmen kuukauden remonttiurakka on saatu päätökseen Espoon Prisma Sellossa, ja uudistuneen myymälän avajaisia juhlistetaan 10.4.2025 alkaen. Jatkossa Prisma Sellon asiakkaat pääsevät nauttimaan muun muassa suosituista siipi- ja kebabbuffeteista, entistä laajemmasta hedelmä- ja vihannesosastosta sekä uudistuneesta käyttötavaraosastosta – Prisman aina edullisella hintatasolla tietenkin.
Varma kevään merkki – keltaisten Alepa-pyörien pyörät pyörivät jo kymmenettä kautta27.3.2025 11:06:10 EET | Tiedote
Alepa-fillareiden kausi alkaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 1.4.2025. HOK-Elannon Alepa-ketju toimii tuttuun tapaan pyörien pääyhteistyökumppanina – tänä kesänä jo kymmenettä vuotta peräkkäin.
HOK-Elanto avaa kevään aikana kaksi uutta ravintolaa Espoon Kivenlahteen – ensimmäisenä ovensa avaa Lilla Sten 21.3.21.3.2025 08:00:00 EET | Tiedote
HOK-Elanto avaa kaksi uutta ravintolaa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan Hybridiarena Hypeen. Ravintolat Lilla Sten – All Day Bistro & Cafe sekä Ravintola Stensvik – Kitchen & Rooftop tarjoavat monipuolisia makuelämyksiä niin urheilu-, viihde- ja elämyskeskuksen kävijöille kuin kaikille muillekin hyvä ruuan ystäville.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme