Sunborn Live

Circus White Xmas tuo sirkuksen taikaa Logomoon joulun välipäivinä!

Jaa

ArtTeatro ja Sunborn Live järjestää jouluisan valopilkun Logomon Teatro-salissa joulun välipäivinä! Viime vuonna Logomossa ihastuttanut ja yleisönsä hurmannut Circus White osoitti, että Turussa on tilausta joulusirkusperinteelle. Tänä vuonna sirkus palaakin Logomolle joulun välipäivinä Circus White Xmas -esityksen muodossa. Circus White Xmas on suunnattu koko perheelle.

ArtTeatron ja Sunborn Liven yhteistyö alkoi viime syksynä, kun Circus White-esitys keräsi  yhteensä yli 1500 kävijää Logomon Teatro-saliin. Yleisön palaute oli yksiselitteisen kannustavaa, esityksille on tilausta jatkossakin. Joulusirkus on mm. Helsingissä ja Keski-Euroopassa merkittävä traditio, nyt onkin pyrkimyksenä juurruttaa joulusirkusperinne myös Turkuun. 

Circus White Xmas -showssa yhdistyvät live-musiikki ja kansainvälisten sirkustähtien koskettavat, koomiset ja jännittävät ohjelmanumerot sekä joulun tunnelma.   Artistit taituroivat huimia voltteja katonrajaan viritetyllä trapetsilla sekä notkeutta ja voimaa vaativia akrobaattisia temppuja niin maassa kuin yhdellä kädellä tai jalalla pään päällä. "Circus White Xmas" on oodi valolle, varieteelle sekä joulun taialle. Rooleissa nähdään mm. maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov ja Cirque du Soleil-trapetsitaiteilija Pauliina Räsänen.

Tapahtuman tiedot:

ArtTeatro & Sunborn Live esittää: Circus White Xmas

Ke 26.12., To 27.12., Pe 28.12., La 29.12. Teatro-sali, Logomo, Turku
Esitykset klo 19.00, paitsi la 29.12. klo 14 sekä klo 19.
Liput 37,50€ (aikuiset), 27.50 (alle 12-vuotiaat), Lippupiste: https://goo.gl/n3kZ95  (mahdollisesti jäljellä olevia lippuja saa myös ovelta)

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Pietu Sepponen / Sunborn Live
puh. 044 556 6113
pietu.sepponen@sunborncatering.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Keikkapaikkoina mm. Turun Logomo ja Helsingin Kulttuuritalo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Rock, rauha, rakkaus ja Turun Vanha Suurtori - näistä on KESÄRAUHA tehty13.12.2018 13:00:00 EETTiedote

Sunborn Live järjestää ensi kesänä uuden festivaalin Turussa 14.-15.6.2019. KESÄRAUHA on uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka sijoittuu kaupungin ydinkeskustaan, historiallisen Vanhan Suurtorin miljööseen. Rockin, rauhan ja rakkauden lisäksi yksi tapahtuman kulmakivistä on monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta, johon erityisen panoksensa antaa legendaarinen ravintola Pinella Suurtorin kyljessä. Kaksipäiväinen festivaali tuo kolmelle lavalle lähes 40 esiintyjää ja tavoittelee 3000 päivittäistä kävijää. Festivaalin lipunmyynti alkaa 17.12.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme