Oy Galvatek Ab

CMI vahvistaa pintakäsittelytoimintojaan hankkimalla suomalaisen Galvatekin

Jaa

CMI (Cockerill Maintenance & Ingénierie) on saattanut 21.2.2019 päätökseen suomalaisen Galvatekin yritysoston. Lahdessa päätoimipaikkaansa pitävän Galvatekin liikevaihto on 12 miljoonan euron luokkaa vuodessa. Hankkimalla joukkoonsa johtavan lentokonemoottoreiden osien huollon ja korjauksen kemiallisten puhdistuslaitosten toimittajan Galvatekin CMI vahvistaa asiantuntemustaan ja asemaansa tällä toimialalla.

Galvatekin  toimittama anodisointilaitos ja vedenpuhdistamo ajoneuvoteollisuudelle.
Galvatekin toimittama anodisointilaitos ja vedenpuhdistamo ajoneuvoteollisuudelle.

Galvatekin historiasta ja ainutlaatuisesta osaamista pintakäsittelyssä todistavat sadat referenssit yli 30 maassa. Galvatekin viimeisten 39 vuoden aikana kehittämien laitosten laaja valikoima täydentää huomattavasti CMI:n valikoimaa erityisesti ilmailuteollisuudessa.

CMI:llä puolestaan on vahva maine pintakäsittelylaitoksissa. Se on syntynyt toisaalta Sletin, Beuginin, Lefebvre Otomatin, Frappaz Équipmentin ja Blasbergin teknologioista kertyneen asiantuntemuksen kautta ja toisaalta jatkuvan tutkimus- ja tuotekehitystyön avulla. Automaatio- ja jätteenkäsittelyosaamisensa ansiosta CMI:n on ollut mahdollista mukauttaa laitoksensa asiakkaiden odotusten mukaisiksi ja tulla tunnetuksi pintakäsittelylaitosten innovatiivisena toimittajana.

João Felix da Silva, joka johtaa CMI:n Industry -liiketoiminta-aluetta, johon Galvatek integroidaan, sanoo: "Galvatekin hankinta on osoitus CMI:n pyrkimyksestä teknologiseen ja maantieteelliseen kasvuun tärkeillä aloilla, kuten avaruus-, ilmailu- ja autoteollisuudessa sekä pintakäsittely-, lämpökäsittely- ja jätevedenkäsittelylaitosten sekä huoltopalvelujen avulla. Se että tuotteemme ja liiketoimintamme täydentävät toisiaan sallii meidän kasvaa yhdessä kestävästi ja tehokkaasti. Tervetuloa uudet kollegamme! Aion tehdä kaikkeni, jotta yhdistyminen tehdään aidosti "win-win" -hengessä."

Galvatekin toimitusjohtaja Ulf Pråhl sanoo: "Olemme sitoutuneet vahvasti Galvatekin tulevaisuuteen. Ilmiselvät synergiat CMI-konsernin pintakäsittelytiimien kanssa ja sen kasvustrategia ovat tae toimintamme onnistumisesta. Jatkamme työtämme ylpeänä CMI-lipun alla."

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ulf Pråhl
Toimitusjohtaja
+358 (0)3 526 6656
ulf.prahl@galvatek.fi

Kuvat

Galvatekin  toimittama anodisointilaitos ja vedenpuhdistamo ajoneuvoteollisuudelle.
Galvatekin toimittama anodisointilaitos ja vedenpuhdistamo ajoneuvoteollisuudelle.
Lataa
Vasemmalla CMI:n João Felix da Silva, oikealla Galvatekin Ulf Pråhl. Kuvan copyright Oy Galvatek Ab
Vasemmalla CMI:n João Felix da Silva, oikealla Galvatekin Ulf Pråhl. Kuvan copyright Oy Galvatek Ab
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Galvatek Ab
Vesijärvenkatu 38
15140 LAHTI

+358 (0)3 526 6600http://www.galvatek.fi/

Oy Galvatek Ab

Galvatek on maailman johtavia täysautomatisoitujen pinta- ja vedenkäsittelylaitosten toimittaja, jonka laitteistoja käyttävät lähes kaikki maailman merkittävimmät ilmailuteollisuuden yritykset. Galvatek on toimittanut yli 500 laitteistoa 35 eri maahan 35 vuoden aikana. Yhtiön liikevaihto vaihtelee 12-15 miljoonaa euron välillä projekteista riippuen. Yhtiön kotipaikka on Lahdessa.

CMI (Cockerill Maintenance & Ingénierie)

CMI on täyttänyt kunkin aikakauden tarpeita yli 200 vuoden ajan. John Cockerillin yrittäjänä aikoinaan viitoittamaa tietä jatkavat hänen seuraajansa niin energian, ympäristöä säästävän liikenteen, turvallisuuden kuin kestävän teollisuustuotannonkin aloilla. Nykyään CMI luo mahdollisuuksia kehittämällä, modernisoimalla ja ylläpitämällä laitteita energia-, puolustus-, teollisuus-, ympäristö- ja rautatieliikenteen käyttöön. Yrityksen liikevaihto on 1,3 miljardia euroa ja sillä on yli 6000 työntekijää pääkonttorissaan Belgian Seraingissa ja muissa toimipisteissään Euroopassa, Yhdysvalloissa, Afrikassa, Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa, Uusi-Kaledoniassa ja Kiinassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Galvatek Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme