Codeax SAFE tuo pelastussuunnitelmat nykyaikaan

Jaa
Codeax Oy lanseeraa markkinoille uuden Codeax SAFE -digialustan, joka helpottaa kiinteistön turvallisuustietojen hallintaa ja jakamista. Uusi visuaalinen ratkaisu tekee kohteiden pelastussuunnitelmista havainnollisia ja kiinnostavia.
- Reaaliaikainen pelastussuunnitelma parantaa turvallisuutta, korostaa Codeax Oy:n toimitusjohtaja Ari Virtanen.
- Reaaliaikainen pelastussuunnitelma parantaa turvallisuutta, korostaa Codeax Oy:n toimitusjohtaja Ari Virtanen.


Codeax SAFE on edistyksellinen ratkaisu turvallisuustiedon hallintaan ja jakamiseen. Se tuo uutta tehokkuutta, tavoitettavuutta ja käytettävyyttä kiinteistöjen turvallisuuden varmistamiseen.

Tuotteen ytimessä on vahvaan visuaalisuuteen perustuva digitaalinen alusta, joka korvaa vanhentuneet tekstipohjaiset pelastussuunnitelmat. Se kokoaa kaikki turvallisuuteen liittyvät tiedot ja toimintaohjeet kätevästi samaan paikkaan, jossa niitä on helppo ylläpitää ja jakaa kaikille kiinteistön käyttäjille.

Codeax Oy:n teknisenä kumppanina Codeax SAFEn tuotekehityksessä ja toteutuksessa toimii tietoturvan erikoisosaaja Insta Advance Oy. Kehitystyössä on ollut mukana myös tuotteen loppukäyttäjiä erilaisista toimintaympäristöistä. Tuote on voittanut The most advanced digital twin -palkinnon World of Digital Built Environment -tapahtumassa vuonna 2022.

Codeax SAFEn valtteja ovat reaaliaikaisuus, visuaalisuus ja pelinomaisuus

Codeax SAFEn käyttöliittymänä toimivat kiinteistön pohjakuvat, joihin merkitään tilojen turvallisuuteen liittyviä kohteita, kuten palontorjunta- ja ensiapuvälineistöä sekä poistumisreittejä todellisuutta vastaaville paikoilleen. Kohdemerkkien taakse voidaan linkittää kaikki kohteisiin liittyvät tiedot käyttö- ja toimintaohjeista huoltoraportteihin.

Ohjelman avulla turvallisuustietoa voidaan jakaa kielineutraaleissa muodoissa kuvina ja videoina, mutta myös esimerkiksi äänitiedostoina tai linkkeinä. Sisältöjen ylläpitoa ja reaaliaikaista päivittämistä helpottaa älykäs organisaatiokohtainen liitteiden hallinta. Erilaisten käyttäjätasojen avulla tietoa voidaan myös kohdentaa tarkoituksenmukaisesti eri ryhmille, kuten kiinteistöjen asukkaille, työntekijöille, tilapäisille käyttäjille ja viranomaisille.

"Codeax SAFEn visuaalisuus ja pelinomaisuus tekevät turvallisuuteen tutustumisesta kiinnostavaa ja jopa hauskaa. Tämä saa ihmiset omaksumaan ja muistamaan tärkeitä tietoja entistä paremmin, ja myös lasten on helppoa oppia turvallisia toimintatapoja. Aiomme jatkossa edelleen kehittää tätä tiedonhallinta-alustaa, joka soveltuu monipuolisesti muunkin tyyppisten kiinteistötietojen, ohjeiden ja tiedotteiden hallintaan sekä jakamiseen", toteaa Codeax Oy:n toimitusjohtaja Ari Virtanen.

"Reaaliaikainen pelastussuunnitelma parantaa turvallisuutta, ja sen käyttökohteita voivat olla asuinkiinteistöt, yritysten toimipaikat, teollisuuslaitokset, julkishallinnon kohteet, sairaalat ja terveydenhuollon yksiköt sekä erilaiset tapahtumat jäähalleista konserttisaleihin ja messuhalleihin. Käytännössä Codeax SAFE sopii minne vaan, missä tarvitaan pelastussuunnitelmaa."


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Ari Virtanen, toimitusjohtaja, Codeax Oy
Puhelin: +358 40 770 8663
Sähköposti: ari.virtanen@codeax.fi
www.codeax.fi

Kuvat

- Reaaliaikainen pelastussuunnitelma parantaa turvallisuutta, korostaa Codeax Oy:n toimitusjohtaja Ari Virtanen.
- Reaaliaikainen pelastussuunnitelma parantaa turvallisuutta, korostaa Codeax Oy:n toimitusjohtaja Ari Virtanen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Codeax
Codeax Oy on vuonna 2022 perustettu pirkanmaalainen asiantuntijayritys. Sen asiakaslähtöisen palvelun perustana ovat vahva osaaminen ja kokemus eri toimintaympäristöjen turvallisuuden suunnittelusta ja ylläpidosta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.