Collico-LogXellence

Collico-LogXellence vie menestysreseptikisan voittajat kauppoihin ja suomalaisten saataville

Jaa
Collico-LogXellencen asiakas Mattila Bros ylsi valmisruokatuotteillaan ykkössijalle MTV:n Suomalainen menestysresepti -televisiosarjassa. Collico-LogXellence toimittaa voittajatuotteet perille kauppojen hyllyille.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Jari Rinnekoski ja Tero Sivula.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Jari Rinnekoski ja Tero Sivula.

Suomalainen menestysresepti on MTV:n ohjelmasarja, jossa seurataan ruokainnovaatioita niiden alkutaipaleelta kansan suosikkituotteiksi ja osaksi S-ryhmän ruokakauppojen tuotevalikoimaa. Sarjan ykköspaikasta kisasi keskenään kuusi suomalaista ruokainnovaatiota. Voittajaksi nousivat Mattila Brosin smokehouse-tuoteperheen valmisruoat: Smoked Cheese & roots pan, Smoked Halloumi & roots pan sekä Chopped Pork & mac n`cheese. Tuotteissa yhdistyvät aidot Amerikan bbq-maut ja lempeä kotimainen leppäsavu.

Collico-LogXellencen tehokas rullaratakeräily varmistaa toimivan logistiikan

Mattila Bros keskittyy tuotteidensa tuottamiseen ja myyntiin. Tämän lisäksi tuotteet on kuljetettava tehokkaasti suomalaisten kuluttajien saatavilla ja keskusliikkeiden kauppoihin kaikkialle Suomeen. Logistiikassa Mattila Bros luottaa kumppaniinsa Collico-LogXellenceen. Collico-LogXellence vastaa tuotteiden keräilystä ja jakelusta kaikkiin S-ryhmän toimipisteisiin Suomessa. Tässä hyödynnetään Collico-LogXellencen kustannustehokasta ja skaalautuvaa rullaratakeräilypalvelua, joka soveltuu niin lihan, kalan kuin einestuotteiden keräilyyn.

– Valitsimme Collico-LogXellencen ratakeräilymenetelmän ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi. Collico-LogXellence lähestyi minua jo ennen menestysreseptikisaa, ja pääsin tutustumaan varastolla rullarataan ja sen etuihin. Ratakeräilyn tehokkuus ja vähäinen henkilökunnan tarve yllättivät minut. Myös yhteistyö Collico-LogXellencen yhteyshenkilön kanssa on toiminut erittäin hyvin, kiittelee Mattilan Brosin toimitusjohtaja Tero Sivula.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari Rinnekoski
Toimitusjohtaja
Collico-LogXellence
jari.rinnekoski@collico.fi
+358 400 573 711
https://www.collico-logxellence.fi/

Kuvat

Kuvassa vasemmalta oikealle: Jari Rinnekoski ja Tero Sivula.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Jari Rinnekoski ja Tero Sivula.
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Collico-LogXellence
Collico-LogXellence
Juurakkotie 6
01510 Vantaa

https://www.collico-logxellence.fi/

Collico Oy on vuonna 2019 perustettu logistiikkapalveluyhtiö, joka tuottaa palveluja erityisesti kotimaisille ja kansainvälisille elintarvikkeiden verkkokauppaa harjoittaville yrityksille. Collicon yhteistyökumppani, vuonna 2019 perustettu LogXellence on erikoistunut elintarvikelogistiikkaan, varastointipalveluihin ja muihin lisäarvopalveluihin. Yhdessä Collico ja LogXellence tuottavat asiakkailleen yhä monipuolisempia palveluja ja laajempia elintarvikelogistiikan kokonaisratkaisuja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Collico-LogXellence

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme