Condo Group Oy

Condo Group selättää koronakurimusta

Jaa

Työporukat liikkuvat taas - Puolalainen M4Wind tukeutuu Condon palveluihin

Esimerkiksi puolalainen M4Wind tukeutuu Condon majoituspalveluihin.
Esimerkiksi puolalainen M4Wind tukeutuu Condon majoituspalveluihin.

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta yritysten työporukoille järjestävä Condo Group Oy on ottanut torjuntavoiton yritystä ja koko majoitustoimialaa kurittaneesta koronakriisistä.

Condo Group on yltänyt kesän ja syksyn aikana hyviin kuukausittaisiin majoituslukuihin. Myynnissä on ylittynyt miljoonan euron rajakin.

Toimitusjohtaja Janne Immonen iloitsee, että esimerkiksi kesäkuussa Condo teki kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Myös heinä-elokuun tilauskanta oli hyvällä tasolla.

Kun talouden rattaat ovat taas pyörineet, niin yritysten työporukat tarvitsevat majoituksia projekteja varten.

-Meillä on ollut kesän ja alkusyksyn ajan hyvä tekemisen meininki. Näkymät syys-lokakuulle ovat olleet vielä hyvät, mutta toki koronan mahdollinen toinen aalto mietityttää, Immonen pohtii.

Condo on hoitanut majoituksia isoillekin ryhmille eri puolille Suomea. Puolalainen M4Wind on yksi kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen tuulivoimaprojekteissaan Condon palveluihin.

M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta ja käytöstä.

Puolalaisyritys pitää Condon palvelun nopeudesta ja majoituksen laadusta. Hyvät majoitusratkaisut mahdollistavat sen, että M4Wind:n työntekijät ovat tyytyväisiä ja urakat on näin helpompi hoitaa.

-Tuoreet ja levänneet työntekijät tekevät työnsä paremmin. Etsimme ihmisillemme paikkoja, joissa he voivat kokata itse ja missä heillä on yksityisyyttä omissa huoneissa, projektikoordinaattori Karol Szczepaniak M4Windistä toteaa.

Puolalaisyritys haluaa tarjota työntekijöilleen kodinomaisen majoituksen hotellimajoituksen sijaan.

-Suurin etu on mahdollisuus käyttää keittiötä, koska työntekijämme haluavat laittaa ruokaa itse ja säästää rahaa tällä tavalla.

Szczepaniak näkee, että Condo Groupin kanssa yhteistyön kulmakiviä on muun muassa palvelujen helppous. Yritys saa kaiken yhden luukun periaatteella ja tarvittaessa nopeasti.

Condo Group Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 lähes kaksi miljoonaa euroa ja majoitusvuorokausia yrityksen järjestämänä kirjattiin lähes 100 000.

Lisätietoja: Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen 040 1259291, janne@condo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne ImmonenToimitusjohtaja

Janne Immonen on kalustettuja asuntoja ja majoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toimitusjohtaja. Hän on dynaaminen ja intohimoinen yrittäjä, joka on kulkenut nopean ja vaiherikkaan polun myös kiinteistösijoittajaksi, business-valmentajaksi ja kirjailijaksi.

0401259291janne@condo.fi

Kuvat

Esimerkiksi puolalainen M4Wind tukeutuu Condon majoituspalveluihin.
Esimerkiksi puolalainen M4Wind tukeutuu Condon majoituspalveluihin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Condo Group Oy
Wredenkatu 2
78250 Varkaus

+358401259291http://condo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Condo Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme